4 μετάλλεια για το τμήμα ποδηλασίας

Από acpaok.gr: Το περασμένο Σαββατοκύριακο, 24-25 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετείχε με επιτυχία σε 3 διοργανώσεις, κερδίζοντας 4 μετάλλια εκ των οποίων 1 Βαλκανικό και 3 Πανελλήνια.
Πηγή: acpaok.gr
4 μετάλλεια για το τμήμα ποδηλασίας

Την δεύτερη θέση στη Βαλκανιάδα στο Edirne της Τουρκίας κατέλαβε η Τάτλη Δήμητρα, στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, τιμώντας τα ελληνικά χρώματα και υπερασπιζόμενη με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο της ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος, στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Στο αγώνισμα της αντοχής τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε με 12 αθλητές στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας, που διεξήχθηκαν στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη Αττικής, κατακτώντας τρία μετάλλια, εκ των οποίων, ένα χρυσό και δύο αργυρά.

Στην κατηγορία Μίνι μικρών κορίτσια Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ατομική χρονομέτρηση κατηγορίας Μίνι μικρών αναδείχθηκε η Τουρλή Δέσποινα και δεύτερη στο αγώνισμα του σπρίντ 4cross. Η ίδια αθλήτρια κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα της δεξιοτεχνίας. Ακόμα την Πέμπτη θέση στο αγώνισμα της δεξιοτεχνίας κατέλαβε η Μαλούση Φανή-Μαρία.

Στην κατηγορία των Μίνι μεγάλων δεύτερος στο αγώνισμα του σπριντ 4crossτερμάτισε ο Μαλούσης Αθανάσιος συνεχίζοντας την καλή του ποδηλατική πορεία αφού πέρυσι ήταν ο χάλκινος Πρωταθλητής στο ίδιο αγώνισμα.

Στην κατηγορία Παμπαίδων την έκτη θέση κατέλαβε ο Κατσίμπουρας Δημήτρης ένας ανερχόμενος Πρωταθλητής που ασχολείται αγωνίστηκα με την ποδηλασία περίπου έξι μήνες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΣΠΡΙΝΤΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΑΝΤΟΧΗΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ      ΤΟΥΡΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ124 ΜΑΛΟΥΣΗ ΦΑΝΗ ΜΑΡΙΑ25 5 ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ      ΠΡΑΣΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ11734 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ26 2728 ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ65 43 ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ      ΜΑΛΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ132  ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ101410 ΓΙΟΣΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ36 35 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ      ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ6  10ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ54  27ΠΑΝΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ42  30ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ34  54


Τέλος στο διήμερο αγώνα «5 Διεθνές ποδηλατικό διήμερο Θεσσαλονίκης» την ομάδα εκπροσώπησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ταμουρίδης Ιωάννης και ο έφηβος αθλητής Χασιώτης Αιμίλιος. Ο Ταμουρίδης Ιωάννης συμμετείχε στον αγώνα εν όψει της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 9-13 Οκτωβρίου στο Κατάρ.

Οι προπονητές Μαλούσης Στέλιος και Ηλιάδης Αλέξανδρος συγχαίρουν όλους τους αθλητές που μας εκπροσώπησαν σε όλους τους αγώνες και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον με περισσότερα μετάλλια.

 

 

Διαβάστε ακόμη...