«Να συνεχιστεί η παράδοση»!

Από sdna.gr: Η νέα χρονιά στην Volley League πλησιάζει και ο Νίκος Σμαραγδής μιλάει στο SDNA για τους στόχους του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Να συνεχιστεί η παράδοση»!

Ο έμπειρος αθλητής ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο στην ομάδα και με την ποιότητα του βοήθησε τον "ασπρόμαυρο" σύλλογο ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέσα από το SDNA δηλώνει έτοιμος για τη νέα σεζόν, όπου μιλάει για την μέχρι τώρα προετοιμασία αλλά και για την σημαντική στήριξη του κόσμου στα διαρκείας, μιας και έχουν βρει κάτοχο περισσότερες από 500 καρτέλες.

Αρχικά ο έμπειρος αθλητής σχολίασε πως: "Καλή χρονιά να έχουμε όλοι, πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς, γιατί η χρονιά θα είναι μεγάλη. Είναι σίγουρα η πιο δύσκολη περίοδος η προετοιμασία, η οποία φτάνει στο τέλος, δυστυχώς ήμασταν λίγα άτομα και αυτό έκανε μεγαλύτερο τoν όγκο δουλειάς που έχουμε κάνει. Συνεχίζουμε με τα φιλικά τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα να ρυθμιστεί και να δουλέψει πάνω στις αγωνιστικές της ατέλειες".

Για το γεγονός πως φέτος ξεκινάει κανονικά και ο ίδιος προετοιμασία με μια ομάδα: "Εκτός από εμένα που ξεκινάω σε μια προετοιμασία, βοηθάει πολύ στην ομογένεια όλων των αθλητών να είναι από την αρχή εδώ και να μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή να δέσουμε την ομάδα όπως έγινε πέρυσι. Μόλις τελειώσουν και οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων θα επιστρέψουν όλα τα παιδιά ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε τακτικά και να έχουμε σύντομα μια αγωνιστική εικόνα, καθώς οι υποχρεώσεις και στην Ελλάδα ξεκινάνε νωρίς".

Ερωτηθείς για το αν είναι μια δικαίωση και για τον ίδιο που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, είπε: "Για μένα από τη στιγμή που έχουμε κοινούς στόχους με την ομάδα, ήταν θέληση μου να παραμείνω, από την στιγμή που το ήθελε και η διοίκηση. Στον αθλητισμό δεν έχει να κάνει με δικαίωση. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό, αυτό κάνω και εγώ χρόνια στην καριέρα μου, υπάρχει κοινή γραμμή και συνεχίζουμε ώστε να διεκδικήσουμε και φέτος όλους τους στόχους".

Για την δήλωση που έκανε πέρυσι ότι βρήκα το "σπίτι μου": "Μένω δίπλα για αυτό... (γέλια). Η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου και πραγματικά χάρηκα πολύ που ουσιαστικά στην ομάδα που ανδρώθηκα κατέκτησα και ένα τίτλο. Ευελπιστώ να συνεχιστεί αυτή η παράδοση και να είμαστε φέτος αρκετά δυνατοί ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που αξίζουμε".

Για το αν φοβίζουν τον ΠΑΟΚ οι μεταγραφές που έκαναν οι άλλες ομάδες, σχολίασε: "Όλες οι ομάδες ενισχύονται. Καμιά μεταγραφή δεν φοβίζει κανέναν, ξέρουμε ότι στο τέλος κρίνονται όλα. Πρωταθλητές στις μεταγραφές έχουν κριθεί πάρα πολύ, πρωταθλητής στο τέλος είναι μόνο ένας. Εμείς κάνουμε σκληρή δουλειά στην προπόνηση κάθε μέρα ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο".

Τέλος αναφέρθηκε στην στήριξη του κόσμου, λέγοντας πως: "Ήδη έχει δείξει την στήριξη του στα φετινά διαρκείας. Εμείς θέλουμε να το δείξει ακόμα περισσότερο για να παίζουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, γιατί οι στιγμές αυτές είναι απίστευτες για εμάς και μας δίνουν τρομερή ώθηση. Αυτό που ζήσαμε πέρυσι σε ημιτελικούς και τελικούς, εγώ θέλω να το ζω και στα μη-εμπορικά παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπαίνουμε σε ένα γήπεδο και να βλέπουμε την αύρα του κόσμου να μας σπρώχνει".

Διαβάστε ακόμη...