"Ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες μου"

Από acpaok.gr: Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Ελεάνα Πανταζή έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο acpaok.gr σχετικά με τη μεταγραφή της στο Σύλλογο.
Πηγή: acpaok.gr
"Ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες μου"

Πώς νιώθεις που επιστρέφεις στη γενέτειρά σου για να αγωνιστείς με τη φανέλα του Δικέφαλου;
Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθαν έτσι τα πράγματα και θα αγωνιστώ φέτος με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως η ομάδα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, έχει τη δυνατότητα φέτος να φτάσει πολύ ψηλά. Άλλωστε, επειδή θα είναι η τελευταία μου χρονιά όσον αφορά την μπασκετική μου καριέρα, θα ήθελα να κλείσει αυτός ο κύκλος με τον καλύτερο τρόπο και επιτυχημένα.

Πώς πήρες την απόφαση για μία μεταγραφή στον ΠΑΟΚ;
Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ με κάλυπτε, προσωπικά, κάλυπτε τις φιλοδοξίες μου. Ήθελα να κλείσω την καριέρα μου έχοντας φτάσει στο υψηλότερο σημείο και με τον ΠΑΟΚ είμαι σίγουρη πως αυτό είναι εφικτό.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη φετινη σεζόν;
Θα παλέψω, ώστε η ομάδα να καταφέρει, όσον αφορά το Πρωτάθλημα, να μπει στην 4άδα, ή ακόμη και στην 3άδα, θα ήταν το ιδανικότερο. Όσον αφορά το Κύπελλο, με τη βατή κλήρωση, θεωρώ πως υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουμε στο Final 4 του Κυπέλλου. Εύχομαι, όμως, πάνω απ' όλα να έχουμε όλοι υγεία, καθώς αν υπάρχει αυτό όλοι οι στόχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε ακόμη...