Εξαιρετικός ΠΑΟΚ!

Από acpaok.gr: Πολύ καλή εμφάνιση από τη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ που επικράτησε με 2-1 (24-26, 25-18, 18-25) του Αίαντα Ευόσμου.
Πηγή: acpaok.gr
Εξαιρετικός ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος με πρωταγωνίστριες τις Κοτέογλου και Λεωνιδάκη, που πήραν κρίσιμους πόντους, παρουσίασε εξαιρετική εικόνα απέναντι σε ομάδα που αγωνίζεται στην Α1, δύο κατηγορίες πάνω από τις "ασπρόμαυρες".

Το 4ο και τελευταίο σετ δεν ολοκληρώθηκε. Έμεινε στο 15-8 υπέρ των φιλοξενουμένων, με τις δύο ομάδες όμως να παρατάσσουν παίκτριες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα υπόλοιπα σετ και τον Κώστα Ιωαννίδη να χρησιμοποιεί αθλήτριες από τη δεύτερη ομάδα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ιωαννίδης, δήλωσε:

"Πάρα πολύ καλή εμφάνιση, είμαστε σε πολύ καλό σημείο αν και είμαστε καινούργια ομάδα και στην ουσία 17 παίκτριες από διαφορετικές ομάδες συναντήθηκαν εδώ και ενάμιση μήνα. Τα κορίτσια έχουν πολύ μεγάλη όρεξη και στην προπόνηση και στον αγώνα.

Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα φιλικά. Μπορεί να ήταν δυνατός ο αντίπαλος αλλά και αυτός ήταν στο ξεκίνημά του, να μη το υποβαθμίζουμε αυτό. Εύχομαι στον Αία να έχει καλή παραμονή. Έτσι έγινε και πέρσι και στη συνέχεια βρήκε το δρόμο του. Σίγουρα εμείς όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. Σίγουρα τα φαβορί των αγώνων έχουν και μεγαλύτερο άγχος. Εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να παίξουμε στα ίσα απέναντί τους.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα δώσουμε μια ακόμη σειρά φιλικών που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε. Αποφασίσαμε τα τελευταία φιλικά να γίνουν με ομάδες της κατηγορίας μας για να εγκλιματιστούμε καλύτερα στο περιβάλλον της κατηγορίας. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.

Υπάρχει το ενδεχόμενο στο δεύτερο ματς να χρησιμοποιήσω τις μικρές, που έχουν δείξει καλά στοιχεία. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η ομάδα των Νεανίδων η οποία θα κατέβει φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και έχουμε σα στόχο να πάμε ψηλά και κει".

Διαβάστε ακόμη...