«Αυτό ήταν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη»

Από arenafm.gr: Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος στην ακαδημία «Μπέμπηδες», Παναγιώτης Κερμανίδης, φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89.4 και μίλησε για το παιχνίδι με την Ξάνθη και στους λόγους που ο «δικέφαλος» δεν πήρε το ματς .
Πηγή: arenafm.gr
«Αυτό ήταν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη»

Αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις απώλειες των μεγάλων ενώ μίλησε και για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σλόβαν Λίμπερετς για το Γιουρόπα Λιγκ

Όσα είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης στον ArenaFm 89.4:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:

Η Ξάνθη καλά έκανε και έβαλε ...λεωφορείο μπροστά στην εστία, ήταν και ο μόνος τρόπος να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει το... φάρμακο για να διασπάσει αυτή την άμυνα. Αυτό που μου έδειξε το παιχνίδι είναι ότι οι παίκτες κοιτάξανε περισσότερο την προσωπική τους προβολή και το πώς θα βάλουν το γκολ, παρά στο να κερδίσει η ομάδα. Όλοι ήθελαν βάλουν γκολ. Υπήρχε αναστάτωση και δεν υπήρχε ηρεμία και αυτό έφερε το να χαθούν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κερδίσει ένα παιχνίδι, η εμπειρία , το τσαγανό , η μαγκιά, να ξεσηκώσεις την κερκίδα, να επηρεάσεις τον διαιτητή. Αλλά όλα αυτά θέλουν ικανότητες. Θα έρθουν και άλλα τέτοια παιχνίδι που πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ανάλογα».

Για τις απώλειες που είχαν οι «μεγάλοι» : «Και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες κάνανε γκέλα. Στα πρώτα τους παιχνίδια όλες βάλανε πολλά γκολ, υποτιμήσανε τις υπόλοιπες ομάδες και το πληρώσανε. Αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε την Λάρισα θα είχε τελειώσει το πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς: «Διαφορετικό παιχνίδι , ο ΠΑΟΚ πρέπει οπωσδήποτε να πάρει αποτέλεσμα. Έχει δυο παιχνίδια εκτός έδρας και θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τέσσερις βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το προσέξει το παιχνίδι παρά τα πολλά προβλήματα που έχουν οι Τσέχοι, θα προτιμούσα να ήταν όλοι καλά και να; Πηγαίναμε υποψιασμένοι . Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να βλέπω τους παίκτες ενωμένους, να είναι όλοι μαζί, να τρώνε όλοι μαζί και να διασκεδάζουν μαζί».

Αναφορικά με την Κ20 που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Κ20 παίζει αύριο στην Ουγγαρία Τσάμπιονς Λιγκ και είναι γεγονός. Μιλάμε για ταλέντα Ελληνόπουλα και αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία τους. Η ακαδημία Φέρενς Πούσκας είναι ομάδα του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, άμα δείτε τις εγκαταστάσεις που έχει αυτή ομάδα θα πάθετε πλάκα. Αυτό το αθλητικό κέντρο είναι σε ένα χωρίο έξω από την Βουδαπέστη και δεν υπάρχει άλλο στον κόσμο, είναι φανταστικό».

Διαβάστε ακόμη...