ΠΑΟΚ: “Καρφωμένοι” στην UEFA!

Από thessports.gr: Την απόφαση της UEFA για το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (29/09, 20:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δέκατου ομίλου του Europa League, περιμένουν εντός της ημέρας στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ: “Καρφωμένοι” στην UEFA!

Οι παίκτες των Τσέχων θα υποβληθούν σε εξετάσεις (ύστερα από την ταλαιπωρία με τον ιό που προσβλήθηκαν) ώστε να φανεί αν μπορούν –και πόσοι μπορούν- να επιστρέψουν στη δράση και αν. Στη συνέχεια θα ενημερωθεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το πώς έχει η κατάσταση και αυτή θα κρίνει ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που είναι ετοιμοπόλεμοι είναι αρκετός ώστε αν πρέπει να πραγματοποιηθεί το ματς.

Από την πλευρά τους οι Τσέχοι εμφανίζονται και υπενθυμίζεται ότι ο αθλητικός τους διευθυντής δήλωσε τη Δευτέρα: «Οι συνθήκες έχουν βελτιωθεί, αλλά οι παίκτες είναι ακόμη σε καραντίνα. Πρέπει να δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Λογικά το παιχνίδι θα γίνει. Πάντως, είναι σαφές ότι η ομάδα μας δεν θα βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Ο ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (10:30) για την Τσεχία και περιμένει να δει αν θα κάνει τελικά τσεκ ιν στα εισιτήρια.

Διαβάστε ακόμη...