Ιβάν Σαββίδης πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Οριστικό πρέπει να θεωρείται ότι ο Ιβάν Σαββίδης αναλαμβάνει πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ιβάν Σαββίδης πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στον τομέα των τηλεοπτικών αδειών, κράτησαν στην Θεσσαλονίκη τον Ιβάν Σαββίδη που παρακολουθεί στενά με τους συνεργάτες του την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, το επιτελείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ενήμερο για την απόρριψη του αιτήματος του κ. Καλογρίτσα για προθεσμία 48ωρών προκειμένου να καταθέσει την πρώτη δόση των χρημάτων ως υπερθεματιστής της μιας τηλεοπτικής άδειας, γεγονός που νομοτελειακά θα οδηγούσε στην παραίτηση του από το δικαίωμα που κέρδισε στην διάρκεια του περίφημου διαγωνισμού.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε αρμοδίως για τις εξελίξεις, σύμφωνα με τις οποίες έχει ως πρώτος επιλαχών το δικαίωμα να αποκτήσει την μια από τις 4 τηλεοπτικές άδειες εφόσον καταβάλει στο χρονικό διάστημα που του δοθεί ως προθεσμία, το ποσό της πρώτης δόσης.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι γνωστές δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση, με τις οποίες ο ομογενής επιχειρηματίας κατέστησε σαφές ότι θα προχωρήσει στην απόκτηση της άδειας.

Στο περιθώριο των εξελίξεων που δρομολογήθηκαν, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους συνεργάτες ότι έχει πάρει την απόφαση να αναλάβει τον ρόλο του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να ηγηθεί προσωπικά της προσπάθειας που θα καταβάλει φέτος η ομάδας για διάκριση, παράλληλα με την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την εξυγίανση και την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου, θα επισημοποιηθεί η ανάληψη της προεδρίας από τον Ιβάν Σαββίδη που θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ για πρώτη φορά από τότε που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Οι υπόλοιπες ανακατατάξεις που θα προκύψουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που θα δώσει στους συνεργάτες και επιτελείς του ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος (από τις 17 Οκτωβρίου) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμη...