«Δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ, σωστή η κόκκινη στην Ξάνθη, τη γλίτωσε ο Μάτος»

Από sport-fm.gr: Πολλά λάθη είχε η διαιτησία του Βάτσιου στην αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, με τον ρέφερι να αφήνει με παράπονα και τις δύο ομάδες.
Πηγή: sport-fm.gr
«Δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ, σωστή η κόκκινη στην Ξάνθη, τη γλίτωσε ο Μάτος»

Από πολλά λάθη σημαδεύτηκε η διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου στην Τούμπα για την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, όπως έκρινε στην εκπομπή «KICK OFF» του ΣΚΑΪ o Παναγιώτης Βαρούχας.

Σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας, ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέπεσε σε δύο πολύ σημαντικά λάθη. Αρχικά στο 65', ο Μάτος του ΠΑΟΚ σε μια προσπάθειά του να αποφύγει το μαρκάρισμα του Νιέτο του έριξε γροθιά, ωστόσο ο Βάτσιος δεν είδε κάτι, αφήνοντας τη φάση να εξελιχθεί.

Παράλληλα, στο 80' ο διαιτητής δεν είδε το χέρι του Ουάλας μέσα στην περιοχή και κατά συνέπεια πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, δείχνοντας να συνεχιστεί κανονικά το ματς.

Ωστόσο, υπήρχαν και άλλα λάθη σε (μη) υποδείξεις του α' βοηθού στο α' ημίχρονο... Συγκεκριμένα, στο 16' ο Κουλούρης ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά ο Αναστόπουλος έχασε τη φάση, όπως το ίδιο έκανε και στο 45'+2', όταν ο Ροντρίγκες ξεκινά την προσπάθειά του από κανονική θέση, αλλά λανθασμένα υποδείχθηκε οφσάιντ.

Τέλος, στο 19' σε ένα μαρκάρισμα του Ουάλας στον Κάμπος, έπρεπε να δοθεί φάουλ και κίτρινη στον αμυντικό της Ξάνθης, χωρίς όμως να καταλογιστεί το παραμικρό ενώ απόλυτα σωστή ήταν η δεύτερη κίτρινη στον Λάζιτς στο 69' για τον τρόπο που μπήκε στη φάση της διεκδίκηση της μπάλας με τον Τζαβέλλα.

Διαβάστε ακόμη...