Κυρίως μενού με... απ' όλα

ΑΠό sport-fm.gr: Πέμπτη αγωνιστική, πράξη δεύτερη. Δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μονομαχία στο Περιστέρι, ντέρμπι παραμονής και εκτός έδρας αποστολή για Ολυμπιακό περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Super League.
Πηγή: sport-fm.gr
Κυρίως μενού με... απ' όλα

Ύστερα από τις χθεσινές αναμετρήσεις σε Γιάννενα, Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο, σειρά παίρνουν σήμερα οι τέσσερις αναμετρήσεις σε Τούμπα, Περιστέρι, Λιβαδειά και Λάρισα, καθώς θα λάβει μέρος η δεύτερη πράξη της πέμπτης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός «άφησε» δύο βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και οι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θέλουν να το εκμεταλλευτούν, με τον «δικέφαλο του Βορρά» που παίζει πρώτος χρονικά κόντρα στην Ξάνθη να έχει τη δυνατότητα να τον πλησιάσει στον έναν πόντο.

Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να ξεφύγουν δύο βαθμούς με νίκη επί της ΑΕΛ και αν τα καταφέρουν θα μείνουν μόνοι στην πρώτη θέση, τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα που παίζει η ΑΕΚ με τον Ηρακλή. Δυνατή μάχη ανάμεσα σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, που δεν έχουν βαθμό. Όπως και ο Λεβαδειακός, που υποδέχεται την Κέρκυρα.

Η 5η αγωνιστική

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 0-0
Έπειτα από ένα ματς χωρίς ρυθμό και ρίσκα, αλλά και πολλές διακοπές στη ροή του, ΠΑΣ και Πλατανιάς «κόλλησαν» στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να μένουν αήττητοι για 3η αγωνιστική. 

Πανιώνιος-Βέροια 1-2
Η Βέροια ήρθε στην Αθήνα με υπηρεσιακό προπονητή, αλλά κοιτάζοντας κατάματα τον κακό Πανιώνιο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Βίτι, που σκόραρε δις... ξέρανε τους «κυανέρυθρους» επικρατώντας 2-1. 

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-0
Τους πρώτους του βαθμούς άφησε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Το ανύπαρκτο οφσάιντ που «ανακάλυψε» ο επόπτης στον Μπεργκ και το... τείχος του Παναιτωλικού υποχρέωσαν το τριφύλλι να μείνει στο 0-0. 

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ-Ξάνθη (16:00, Novasports2)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (18:15, Novasports2)
Λεβαδειακός-Κέρκυρα (18:15, Novasports4)
ΑΕΛ-Ολυμπιακός (20:30, Novasports1)
Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου
Ηρακλής-ΑΕΚ (19:30, Novasports1)

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Σάββατο 1η Οκτωβρίου
Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00 )
Λεβαδειακός-Λάρισα (18:15)
Ηρακλής-Πανιώνιος (20:30)

Κυριακή 2 Οκτωβρίου
Βέροια-ΠΑΟΚ (16:00)
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (18:15)
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (18:15)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:30)

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου
Ξάνθη-Ατρόμητος (19:30)

Διαβάστε ακόμη...