«Έχει κενά η Σλόβαν Λίμπερετς»

Από novasports.gr: Ο Έργκους Κάτσε υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Σλόβαν Λίμπερετς, αν θέλει να φύγει νικητής από το ματς της Τσεχίας.
Πηγή: novasports.gr
«Έχει κενά η Σλόβαν Λίμπερετς»

Ο πρώην παίκτης του «Δικέφαλου' του Βορρά, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Πλζεν με τη μορφή δανεισμού συμπλήρωσε πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά δικαιούται να κατακτήσει έναν τίτλο. Ο Κάτσε μίλησε στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: «Μετά από πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην καριέρα μου με τον δανεισμό μου στην Πλζεν. Δεν ξέρω τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι. Το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ επεκτάθηκε για επιπλέον τρία χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, μπορεί να μείνω εδώ, μπορεί να βρεθεί μια άλλη ομάδα που θα θέλει να με αποκτήσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορούσα να μείνω στον ΠΑΟΚ και να μην υπολογίζομαι. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου κάτι τέτοιο. Έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθώ δανεικός και αυτό έγινε. Το σίγουρο είναι ότι μου λείπει και η ομάδα, αλλά και η Θεσσαλονίκη. Εκεί μεγάλωσα και είναι λογικό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φέτος καλύτερος από πέρυσι: «Από όσο έζησα την ομάδα στις προπονήσεις και αυτό που είδα στους αγώνες με τον Άγιαξ, πιστεύω ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πλούσιο. Έχουν έρθει καλοί παίκτες και η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο. Για την ώρα τα πράγματα δείχνουν ότι πηγαίνουν καλά και ελπίζω η καλή πορεία να έχει διάρκεια».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι εξαρτάται από την ίδια την ομάδα. Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται επιτέλους έναν τίτλο, για τον οποίο παλέψαμε πολύ, όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Και εύχομαι να τα καταφέρει, για να χαρούν και οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος που περιμένει καιρό κάτι τέτοιο, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης που πιστεύω ότι έχει κάνει πολλά για αυτή την ομάδα».

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την Λίμπερετς: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει νικητής. Δεν είναι εύκολο. Η Λίμπερετς είναι μια ομάδα δυνατή που βασίζεται πολύ στην πείρα του Μίλαν Μπάρος που είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της. Παίζει επιθετικά και αφήνει χώρους που οι γρήγοροι Ροντρίγκες και Κάμπος μπορούν να εκμεταλλευτούν».

Διαβάστε ακόμη...