Με φόρα και επιθετικά για το «3x3» ο ΠΑΟΚ

Από sport-fm.gr: Θέλοντας να καθαρίσει νωρίς εν όψει της Σλόβαν Λίμπερετς, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη με στόχο την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Βασικό σκοπεύει να ξεκινήσει και πάλι τον Κουλούρη ο Ίβιτς.
Πηγή: sport-fm.gr
Με φόρα και επιθετικά για το «3x3» ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στις 16:00 την Ξάνθη με στόχο να βάλει από νωρίς τις βάσεις για το «τρίποντο» και να διατηρήσει το απόλυτο (κουβαλάει και το μείον τρία από πέρυσι) και να γίνει η πρώτη χρονικά ομάδα που φθάνει στο 3x3 μετά τις γκέλες Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και Πλατανιά το Σάββατο. Η επόμενη που μπορεί να το καταφέρει είναι ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΛ και τη Δευτέρα η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή.

Ο λόγος, φυσικά, που θέλει να καθαρίσει από νωρίς είναι το ότι ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς για το Europa League την Πέμπτη και ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να μην γίνει λόγω του γεγονός ότι βρίσκεται σε καραντίνα η ομάδα της Τσεχίας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς σκοπεύει να παρατάξει τον «δικέφαλο του Βορρά» με επιθετικό σχήμα και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει και πάλι από την αρχή τον Ευθύμη Κουλούρη, που τα πήγε εξαιρετικά στην Τρίπολη την περασμένη Δευτέρα. Η ενδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει είναι: Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς αριστερά, Μάτος δεξιά, Τζαβέλλας, Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Τσίμιροτ, Κάνιας θα είναι στον άξονα. Κάμπος στο δεξί «φτερό» και Ροντρίγκες στο αριστερό. Ο Μπίσεσβαρ πίσω από τον φουνταριστό που θα είναι ο Κουλούρης.

Μια πιθανή ενδεκάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς στο τέρμα. Γουάλας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Λ .Ορφανίδης. Καμαρά, Ντε λούκας, Νιέτο, Π. Ορφανίδης, Σολτάνι και Γιούνες.

Διαβάστε ακόμη...