Χρήσιμη ήττα…

Από inpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την δεύτερη ήττα του μετά από έξι φιλικές αναμετρήσεις, στο διάστημα της προετοιμασίας, από τον Κολοσσό Ρόδου με 83-76 (δείτε εδώ).
Πηγή: inpaok.gr
Χρήσιμη ήττα…

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε χωρίς τον Νέναντ Μιλιένοβιτς, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (δείτε εδώ). Ο ΠΑΟΚ για ακόμη μία φορά είχε κορυφαίο παίκτη τον Ζάνις Πέινερς με 15 πόντους (3 τρ.). Τους πόντους ίδιους  πέτυχε κι ο επίσης εξαιρετικός, Μπράντον Τέιλορ.

Στο διάστημα αυτό της προετοιμασίας, κάθε παιχνίδι μπορεί να βγάλει και διαφορετικά συμπεράσματα για την ομάδα που “χτίζεται”. Για τον Σούλη Μαρκόπουλο ήταν μία καλή ευκαιρία να δει το σύνολό του να δοκιμάζεται εκτός έδρας. Μία δοκιμασία μάλιστα απέναντι σε μία πολύ αξιόμαχη ομάδας, όπως ο Κολοσσός.
Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό των ασπρόμαυρων κόντρα σε Ελληνική ομάδα (προηγήθηκε αυτό με τον Προμηθέα στο Παλατάκι) .

Θα ακολουθήσει πλέον το απόγευμα της Κυριακής (18:30) ένα ακόμη ματς κόντρα στο Ρέθυμνο, που μπορεί να δώσει τροφή για νέα συμπεράσματα.

Η προσαρμογή των Αμερικανών

Aκόμη μεγαλύτερη αξία έχουν τέτοια παιχνίδια για παίκτες, όπως ο Ντάριλ Μπράιαντ, ο Μπράντον Τέιλορ, ο Τζόρνταν Σάιμπερτ . Οι συγκεκριμένοι δεν έχουν κάποια εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και τις συνθήκες που επικρατούν , επομένως θα τους βοηθήσουν ιδιαίτερα και η ήττα δεν δημιουργεί κανέναν προβληματισμό.

Γι αυτό, άλλωστε, κι οι επιτελείς της ομάδας αποδέχθηκαν την πρόσκληση του ΑΓΟΡ. Το “Πέτρος Οικονομάκης” είναι ένα αρκετά δυνατό τουρνουά, με την συνέχεια να περιλαμβάνει ένα ακόμη πιο απαιτητικό, αυτό που διοργανώνει στην Σμύρνη η Καρσίγιακα (28-29/9).

Διαβάστε ακόμη...