«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι» (vid)

Από inpaok.com: Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη Νίκαιας, που βρήκε νικητή τον Δικέφαλο με 29-20, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι» (vid)

Από πλευράς του Δικεφάλου μίλησαν ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» Θοδωρής Πετρίδης και ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης.

«Μας δυσκόλεψε ο Άρης Νίκαιας»

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, αναφέρθηκε στο ματς με τον Άρη και τη νίκη της ομάδας του, ενώ τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

«Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να κάνουμε το άθλημα μας καλύτερο ο καθένας από το πόστο του. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Η διαφορά που έχουμε είναι μεγάλη παρόλα αυτά ο Άρης μας δυσκόλεψε.

Εκτός από το καλό μας ξεκίνημα σε όλο το υπόλοιπο ματς ο αντίπαλος μας μας δυσκόλεψε. Σίγουρα υπήρχαν προβλήματα αλλά ελπίζω και εύχομαι να πάμε καλύτερα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την αποδοσή μας άλλα είναι ακόμα αρχή. Θα δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, τόνισε: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Κάθε αρχή και δύσκολη. Και οι δυο ομάδες είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη. Καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά και να την κρατήσουμε. Όσο περνούσε ο χρόνος γινόμασταν καλύτεροι».

Διαβάστε ακόμη...