«Δεν θα έβαζα ποτέ σέντερ μπακ τον Τζαβέλλα»

Από arenafm.gr: Ο πρόεδρος του συλλόγου των βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, μίλησε στον ArenaFM 89,4 αναφορικά με τον φετινό ΠΑΟΚ, τα συμπεράσματα από τις πρώτες αγωνιστικές και την εκτίμηση του για τα επόμενα παιχνίδια.
Πηγή: arenafm.gr
«Δεν θα έβαζα ποτέ σέντερ μπακ τον Τζαβέλλα»

Όσα είπε ο Φιλώτας Πέλλιος στον ArenaFM 89.4:

«Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος γεμάτο ρόστερ και με σωστή διαχείριση η ομάδα θα πάει καλά. Μπορεί να κάνει το απόλυτο στα τρία παιχνίδια που έρχονται. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Αστέρα, μια ομάδα που ήταν ο ...κακός του δαίμονας. Όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή, πιστεύω θα κερδίσουμε την Ξάνθη και μεγάλες πιθανότητες έχουμε να κερδίσουμε και την Πέμπτη την Λίμπερετς. Ο «δικέφαλος» έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα και έπρεπε να βάλουν άλλα δυο γκολ να τελειώσουν το παιχνίδι»

Για τον Ευθύμη Κουλούρη: «Τον εμπιστεύεται ο Ίβιτς, τον ξέρει καλά και τον δικαίωσε. Θέλει παιχνίδια και πρέπει να του δωρούν ευκαιρίες. Το έχει το γκολ και είναι βασικό ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγάλει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από τα σπλάχνα του».

Αναφορικά με τους Βαρέλα και Τζαβέλλα: «Είναι ένας δυνατός και σταθερός ποδοσφαιριστής. Δεν κάνει λάθη , είναι απλός και αυτό χρειάζεται όταν παίζεις στο κέντρο της άμυνας. Εκεί θέλουμε δουλειά πάντως, δεν έχει δέσει ακόμα η άμυνα. Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ σέντερ μπακ τον Τζαβέλλα. Δεν είναι σέντερ μπακ, δεν έχει χαρακτηριστικά για αυτή τη θέση. Δεν είναι γρήγορος και δεν γυρίζει γρήγορα, όταν κάνει κάποιος σουτ, γυρίζει την πλάτη. Αυτά είναι μειονεκτήματα για ένα σέντερ μπακ».

Για τον Κρέσπο: «Δυνατός ποδοσφαιριστής, δεν χάνει εύκολα μονομαχίες. Καλός είναι και θα προτιμούσα κεντρικό αμυντικό δίδυμο με Βαρέλα και Κρέσμο».

Για τον Λέο Μάτος : «Πολύ καλός ποδοσφαιριστής με φοβερή τεχνική κατάρτιση, γρήγορος και πολύ καλός μεσοεπιθετικά».

Αναφορικά με Κάνιας και Μπίσεσβαρ: «Ο Κάνιας είναι φοβερός, την ξέρει καλά την θέση και φαίνεται. Πολύ σοβαρός, έχει γίνει ο κρίκος που δένει την ομάδα από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Δεν κάνει λάθη και βλέπει γήπεδο. Ο Μπέσεσβαρ από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος και δένεται με την ομάδα. Με την Φιορεντίνα πάντως περίμενα να κάνει κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο»

Διαβάστε ακόμη...