Δεν υπάρχει εύκολο ματς για τον ΠΑΟΚ

Από inpaok.com:Μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη την Κυριακή.
Πηγή: inpaok.com
Δεν υπάρχει εύκολο ματς για τον ΠΑΟΚ

Το επισημαίνουμε γιατί διαπιστώνουμε ότι ήδη γίνεται λόγος για την 3η νίκη του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα. Λογικές και νοοτροπίες που ευτυχώς δεν υιοθετεί η ομάδα. Εντελώς άστοχη οποιαδήποτε τοποθέτηση κάνει λόγο για ένα εύκολο απόγευμα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η Ξάνθη ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δυο κακές εμφανίσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα εμφανιστεί στην Τούμπα για να αποτελέσει το σάκο του μποξ για τον ΠΑΟΚ. Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί αν μάλιστα αναλογιστούμε την προιστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες και τον βαθμό δυσκολίας που διαχρονικά παρουσιάζουν τα παιχνίδια με την ομάδα της Θράκης για τον Δικέφαλο.

Ο φετινός ΠΑΟΚ δίνει την εικόνα της ομάδας που αντιμετωπίζει σοβαρά κάθε αντίπαλο. Με σεβασμό όπως αξίζει σε κάθε ομάδα. Μόνο έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται με νίκες, αυξάνοντας τους πόντους του στον βαθμολογικό πίνακα. Όσο αδύναμη κι αν είναι η Ξάνθη (κάποια στιγμή θα αναθαρρήσει και θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπό) δεν επιτρέπεται να θεωρείται «τελειωμένη» στην Τούμπα.

Οι ομάδες κερδίζουν όταν ένα παιχνίδι τελειώνει κι έχουν σκοράρει ένα γκολ περισσότερο από τους αντιπάλους τους και όχι στην θεωρία. Και ο ΠΑΟΚ με αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να πορευτεί μέχρι το τέλος της περιόδου. Για πολλούς και διάφορους λόγους, με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους, όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος θα επιχειρήσουν να ανακόψουν τον δρόμο του προς την κορυφή.

Μόνο με σοβαρή προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι και χωρίς ίχνος χαβαλέ θα καταφέρει η ομάδα να διατηρήσει υψηλό επίπεδο απόδοσης σε κάθε αγώνα. Επιτέλους και όσοι μιλούν για τον ΠΑΟΚ (στον Τύπο αναφερόμαστε) ας προσεγγίσουν σοβαρά τα θέματα που τον αφορούν. Ας πάψουν να δημιουργούν την εντύπωση ότι η πρόκειται για μια σούπερ ομάδα που δεν θα βρει εμπόδιο στο δρόμο της. Τέτοιου είδους αναφορές μόνο εκ του πονηρού μπορεί να προέρχονται.

Ας αφήσουν τον ΠΑΟΚ να αποδείξει στους αγωνιστικούς χώρους τι μπορεί να πετύχει και μέχρι που μπορεί να φτάσει, χωρίς να δημιουργούν μια εικονική πραγματικότητα που κανένα όφελος δεν προσφέρει στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...