«Σκασμένος» ο Πάμπλο Γκαρσία

Από inpaok.com: Αμίλητος σε όλη την διάρκεια της πτήσης από την Καλαμάτα για την Θεσσαλονίκη ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Πάμπλο Γκαρσία.
Πηγή: inpaok.com
«Σκασμένος» ο Πάμπλο Γκαρσία

Δεν τον ενόχλησαν οι αναταράξεις του αεροσκάφους λόγω της καταιγίδας που επικρατούσε πάνω από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, αλλά το γεγονός ότι η Κ20 έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα παρά το πολύ καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε, τόσο με τον Παναιτωλικό όσο και με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό παρά το γεγονός ότι δημιούργησε 11 κλασικές ευκαιρίες και είχε δυο δοκάρια. Στην Τρίπολη έχασε με παρόμοια στατιστικά στοιχεία και καλή απόδοση. Δικαιολογημένα ο Ουρουγουάνος που έχει δημιουργήσει μια ομάδα που την χαρακτηρίζουν η ποιότητα και το πάθος, είναι «σκασμένος» από το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έχει μόλις 1 βαθμό.

Όσοι κινούνται γύρω από την Κ20 του ΠΑΟΚ και βλέπουν την δουλειά που γίνεται εκφράζουν την σιγουριά ότι η ομάδα θα «ξεκλειδώσει» σύντομα στο γκολ που δείχνει να είναι και η μεγάλη της αδυναμία και θα δείξει τις πραγματικές τις δυνατότητες. Επισημάνσεις που δεν αρκούν στον Γκαρσία που θέλει να δικαιωθούν οι κόποι των παιδιών που προπονεί από το καλοκαίρι.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...