«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα»

Από metrosport.gr: Στο Μetropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Καρυπίδης και μίλησε για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Πλατανιά, ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι φέτος μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Πλατανιά: «Είναι γεγονός ότι ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με δυο πολύ σημαντικές νίκες, όμως δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε καθώς είναι αρχή ακόμα, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ και αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα δουλεμένη και αυτό φάνηκε πέρυσι ειδικά από το δεύτερο γύρο και μετά, όπου όχι μόνο έπαιρνε αποτελέσματα, αλλά έπαιζε και ωραίο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι έχουμε κρατήσει το βασικό κορμό. Όταν γίνονται πολλές αλλαγές σε ομάδες χρειάζεται πολύς χρόνος για να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους. Αυτή η ομάδα είναι καθαρά του Γιώργου Παράσχου, έχει δουλέψει πάρα πολύ και σαν αντίπαλος το έχω διαπιστώσει και φέτος που είμαι στην ομάδα. Ένα ακόμη στοιχείο της ομάδας είναι η ελληνοποίηση, κάτι που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια εδώ και αυτό βοηθάει στο να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Έχουν δυναμώσει οι μεγάλες ομάδες και θα δούμε μεγάλη μάχη για τον τίτλο».

Για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Ο ΠΑΟΚ άρχισε εντυπωσιακά. Όσον αφορά την Ξάνθη που δεν άρχισε και τόσο καλά βγάζει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Η κάθε ομάδα θα παλέψει για διαφορετικούς στόχους».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες στον ΠΑΟΚ. Ποιοτικοί παίκτες με πολύ μεγάλη ταχύτητα, βλέπουμε όμως έχει και βάθος. Θέλω να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο κόσμος διψάει για ένα πρωτάθλημα το θέλει τόσα χρόνια».

Για τα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες: «Φυσικά οι ομάδες πρέπει να στηρίζουν αυτά τα παιδιά. Αν δε στηρίξεις αυτά τα παιδιά, στο τέλος δε θα πάρεις και αυτό που θέλεις να πετύχεις. Χαίρομαι πολύ για τον Ευθύμη και εύχομαι να πάρει τις ευκαιρίες που του αξίζουν».

Διαβάστε ακόμη...