Στην αναμονή ο Σαββίδης!

Από thessports.gr: Tην Δευτέρα θα πρέπει να καταβάλουν την πρώτη δόση οι τέσσερις, που πλειοδότησαν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί με μία τηλεοπτική άδεια στα χέρια.
Πηγή: thessports.gr
Στην αναμονή ο Σαββίδης!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι πρώτος επιλαχών και θα πάρει την άδεια, εφόσον κάποιος από τους τέσσερις, και εν προκειμένω ο Καλογρίτσας, δεν πάρει τελικά την άδεια.

Όλα δείχνουν οτι η κυβέρνηση διά της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας που έχει την εποπτεία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, δεν έχει πρόθεση να κηρύξει έκπτωτο τον κ. Καλογρίτσα, έχοντας αποφασίσει να αναμένει την ερχόμενη Δευτέρα, για να διαπιστώσει αν θα καταβάλει την δόση των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Εφόσον ο επιχειρηματίας καταβάλλει το ποσό, τότε η κυβέρνηση θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην αδειοδότησή του. Αν δεν καταβάλλει το ποσό, τα πράγματα απλοποιούνται καθώς εκπίπτει αυτοδικαίως και η άδεια μεταβιβάζεται στον πρώτο επιλαχόντα Ιβάν Σαββίδη.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση αλλά και τα κανάλια αναμένουν τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας επί των ασφαλιστικών μέτρων που συζητήθηκαν την Παρασκευή. Οι νομικοί σύμβουλοι των καναλιών κατέθεσαν χθες τα υπομνήματά τους στο δικαστήριο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ίσως και η κυβέρνηση να ελπίζει οτι ο κ. Καλογρίτσας μπορεί να αποβληθεί από τον διαγωνισμό διά της δικαστικής οδού, χωρίς να χρειαστεί η ίδια να λάβει μέτρα και να αναγνωρίσει με έμμεσο τρόπο οτι δεν πήγαν όλα καλά στην διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη...