Γι αυτό έκοψε τον Γουακάσο ο ΠΑΟΚ

Απο inpaok.com : Στην μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ βρέθηκε το καλοκαίρι, ο Μπουμπάρακ Γουακάσο, που τελικά κατέληξε στον Παναθηναικό.
Πηγή: inpaok.com
Γι αυτό έκοψε τον Γουακάσο ο ΠΑΟΚ

Η στήλη, έστω και καθυστερημένα, έβγαλε… άκρη για τους λόγους που δεν προχώρησε η περίπτωση του Γκανέζου ποδοσφαιριστή.

Στην Τούμπα ενημερώθηκαν για το παρελθόν του Γουακάσο και διαπίστωσαν ότι είναι επιρρεπής σε ακραίες συμπεριφορές που ως αποτέλεσμα έχουν να στοχοποιείται από τους διαιτητές.

Κάτι ανάλογο συνέβη στον αγώνα του Παναθηναικού με τον Αγιαξ. Ο Γουακάσο δέχθηκε κόκκινη κάρτα για το επεισόδιο σε βάρος του Γκούντελι αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα «Goal» ο Γουακάσο πρόκειται να βάλει το χέρι στη τσέπη και να πληρώσει πρόστιμο, βάσει και του εσωτερικού κανονισμού, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 3.000 ευρώ!

Μάλιστα ο Στραματσόνι μίλησε στον Γουακάσο μπροστά σε όλη την ομάδα, λέγοντάς του: «Ξέρω ότι είσαι μαχητής και ο αντίπαλός σου σε χτύπησε πάνω στη διακοπή του αγώνα, όμως αυτό που έγινε δεν το δέχομαι. Δεν το δέχομαι να παίρνουμε τέτοιες κόκκινες κάρτες και γενικά να βλέπουμε κάρτες για τέτοιους λόγους. Το ίδιο ισχύει για όλους…».

Διαβάστε ακόμη...