Χάβος: «Η ψυχρολουσία και η αποβολή…»

Aπό thessports.gr: Στην ψυχρολουσία του Κουλούρη και στην αποβολή του Μπέρτου στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: thessports.gr
Χάβος: «Η ψυχρολουσία και η αποβολή…»

Ο Μάκης Χάβος είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα από μας. Θεωρώ όμως ότι μετά το πρώτο δεκάλεπτο της ψυχρολουσίας προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε και αν έβαζε ο Τσουκαλάς την ευκαιρία που έχασε θα ήταν αλλιώς το ματς. Δυστυχώς ήρθε η αποβολή, άδικη για μένα, αφού ο διαιτητής συνέχισε τη φάση και μετά σταμάτησε το παιχνίδι. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα με δέκα παίκτες κόντρα στον δυνατό ΠΑΟΚ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μην κινδυνεύσουμε και τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Ως το τέλος παίζαμε για την ισοπαλία. Βέβαια μπορούσε και ο ΠΑΟΚ να πετύχει τρίτο γκολ με τον Ροντρίγκες, αλλά προσπαθήσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο»

Για το ότι ο Αστέρας δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα και φαίνεται ο αντίπαλος... Μπαρτσελόνα: «Σου φαινόταν ο αντίπαλος Μπαρτσελόνα και μας πάτησε; Άποψη σου».

Για την επόμενη μέρα του Αστέρα: «Συνεχίζουμε τη δουλειά. Ξέρουμε τι έχουμε κάνει. Δεν γίναμε ξαφνικά χάλια. Μπαίνουν βάσεις, θέλει υπομονή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Δεν βιάζουμαι ούτε αγχώνομαι. Πίεση υπάρχει, δεν μπορείς να ζήσεις αλλιώς, χωρίς πίεση. Ξέρουμε όμως τι κάνουμε και η ομάδα θα πάρει σίγουρα το δρόμο των επιτυχιών. Δεν έχει αλλάξει κάτι από το καλοκαίρι. Είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα, χάσαμε και τον Τριανταφυλλόπουλο, που είναι σημαντικός, παίζουμε χωρίς τον Δημούτσο και ο Ιγκλέσιας έπαιξε με ένεση».

Για τη φάση της αποβολής: «Ημουν μπροστά στη φάση. Στη διεκδίκση μπορεί να χτύπησε τον Κρέσπο, αλλά άθελα. Ετσι πιστεύω. Αν το ήθελε είναι κόκκινη. Μετά από όλη τη φάση, ο διαιτητής το γυρίζει πίσω και δείχνει κόκκινη στον Μπέρτο. Γιατί δεν έδειξε κίτρινη στον Μπίσεσβαρ που έπιασε την μπάλα;»

Διαβάστε ακόμη...