Ελκυστικοί οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Aπό metrosport.gr: Πριν από λίγο καιρό ο Φρανκ Άρνεσεν είχε μιλήσει για τους Τσίμιροτ και Ροντρίγκες που θα είναι οι επόμενοι που θα φέρουν χρήματα στον ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Ελκυστικοί οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Στο ρόστερ του Δικεφάλου υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών και απόδειξη είναι ότι προχθές στην Τούμπα υπήρχαν αρκετοί σκάουτερ κυρίως ιταλικών και γερμανικών συλλόγων που κρατούσαν στα μπλοκάκια τους σημειώσεις για τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Ένα ματς κόντρα σε μία δυνατή ομάδα όπως η Φιορεντίνα αποτελεί το καλύτερο τεστ για κάθε παίκτη και ευκαιρία για τους απεσταλμένους συλλόγων από μεγάλα Πρωταθλήματα να κρατήσουν αναλυτικές σημειώσεις. Παίκτες όπως ο Ροντρίγκες, ο Τσίμιροτ και ο Πέλκας είναι πιο ελκυστικοί λόγω ηλικίας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι δεν προσελκύουν ενδιαφερόμενους. Αυτό που πρέπει να εξηγηθεί είναι ότι στην παρούσα φάση, οι σκάουτερ συλλέγουν πληροφορίες και μεταφέρουν στους υπευθύνους των ομάδων τα όσα βλέπουν.

Εξειδικευμένο σκάουτινγκ πάνω σε συγκεκριμένους παίκτες θα αρχίσει από τον Νοέμβριο και έπειτα, όταν πλέον θα έχουν καταλήξει στο ποιος παίκτης είναι αυτός που ενδιαφέρει περισσότερο.

Ας μην ξεχνάμε ότι και η πώληση του Ρόμπερτ Μακ στη Ζενίτ προήλθε κυρίως λόγω των εμφανίσεών του στα ματς του ΠΑΟΚ με τη Ντόρτμουντ και φυσικά και από τις παρουσίες του στην εθνική Σλοβακίας.

Διαβάστε ακόμη...