Ετοιμάζει δυο αλλαγές ο Ίβιτς

Από novasports.gr: Με τουλάχιστον δυο αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς ο Βλάνταν Ίβιτς φέρεται να έχει αποφασίσει να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες.
Πηγή: novasports.gr
Ετοιμάζει δυο αλλαγές ο Ίβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τους Κίτσιου και Κρέσπο, οι οποίοι θα πάρουν θέσεις στα άκρα της άμυνας των «ασπρόμαυρων».

Ο Λέοβατς είναι τιμωρημένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ο Μάτος αναμένεται να πάρει ανάσες εν όψει της συνέχειας. Από εκεί και πέρα, η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ σκέφτεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Μπίσεσβαρ σε ρόλο επιτελικού μέσου, αντί του Πέλκα, ο οποίος είχε ξεκινήσει το ματς κόντρα στη Φιορεντίνα. Τη συγκεκριμένη θέση φέρονται να διεκδικούν επίσης οι Σάκχοφ και Τσίμιροτ.

Ο Ίβιτς προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να στρέψει την προσοχή των παικτών του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ τους ζητάει να ξεχάσουν το ματς με τους «βιόλα». Ο Σέρβος τεχνικός θέλει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα του τις καλές εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη...