«Εύχομαι ο Φερνάντο Σάντος να είδε το γκολ»

Από metrosport.gr: Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έστρεψε πάνω του τα φώτα με το γκολ επί της Ιντερ στο «Μεάτσα» και ονειρεύεται κληση στην εθνική Πορτογαλίας
Πηγή: metrosport.gr
«Εύχομαι ο Φερνάντο Σάντος να είδε το γκολ»

Γκολ που έκανε πάταγο πέτυχε ο Μιγκελ Βίτορ που έβαλε τα θέμελια της τεράστιας νίκης (0-2) της Χάποελ Μπερ Σεβά επί της Ιντερ στο «Μεάτσα».

Ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογάλικη ιστοσελίδα της πατρίδας του και χαρακτήρισε φανταστική νίκη την επιτυχία της ομάδας του, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να προκριθούν στους «32» της διοργάνωσης.

Στη συνεχεία, ο Πορτογάλος αμυντικός αποκάλυψε το όνειρό του που δεν είναι άλλο από την κλήση του στην Εθνική: «Εύχομαι ο Φερνάντο Σάντος να είδε το γκολ που πέτυχα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, αλλά ξέρω πως το γεγονός ότι αγωνίζομαι σε ένα περιφερειακό πρωτάθλημα δυσκολεύει την κλήση μου στην Εθνική. Σίγουρα πάντως αυτό είναι ένα όνειρο, εκπροσώπησα την Πορτογαλία στις μικρότερες Εθνικές ομάδες, αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο να τα καταφέρω. Διατηρώ αυτή την ελπίδα μου, ο Φοντέ έγινε διεθνής στα 30 του. Είναι δύσκολο, αλλά μία ημέρα μπορεί να συμβεί».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...