Σόουζα : «ΠΑΟΚ; Πολλή ενέργεια και κόσμος!»

Από thessports.gr: Ολιγόλογος, αλλά... περιεκτικός ο Πάουλο Σόουζα, ο οποίος λίγο έλλειψε να κάνει ατομική κριτική όλων των παικτών του, ύστερα από σχετικές ερωτήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων, αφιέρωσε κοπλιμέντα στον ΠΑΟΚ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα, που έχει... ιδιαίτερο κόσμο.
Πηγή: thessports.gr
Σόουζα : «ΠΑΟΚ; Πολλή ενέργεια και κόσμος!»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος :

Για το παιχνίδι : "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολο γήπεδο. Εϊμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, με μεγάλη ταχύτητα σε όλα τα επίπεδα"

Για τον Τομασιτς : "Μας βοήθησε αυτή η επιλογή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορεί να παίζει στα όρια, είμαι πολύ ευχαριστημένος"

Για τον Μπαμπακάρ : "Πάντα προσπαθώ να επιμείνω σ΄ αυτόν. Πάντα βλέπω και τα επόμενα παιχνίδια, που έρχονται και να έχω μια ισορροπία. Βελτιώνεται συνεχώς. Είχε πολύ καλό επίπεδο συγκέντρωσης".

Για τον Κάρλος Σάντσεζ : "Έκανε ένα καλό παιχνίδι, έχει μέλλον, παίρνει αποφάσεις στο γήπεδο. Θα μας βοηθήσει όταν βελτιωθεί στην άμυνα.

Για τον Μπερναντέσκι : "Εφτασε τελευταίος, τον χρειαζόμαστε πολύ στην ομάδα μας".

Για τις αλλαγές, που έκανε : "Είχα μια άλλη σκέψη, αλλά τελικά άλλαξα τις ιδέες μου. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, έβλεπα ότι κάποιοι παίκτες άρχισαν να κουράζονται, ο Ίλισιτς είχε και κίτρινη".

Για την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ μετά το 60′ : "Προσπάθησα βλέποντας και τις αλλαγές του ΠΑΟΚ, να γεμίσω το κέντρο. Αρχικά με τον Σάντσεζ και μετά με δύο επιθετικούς για να μπορέσουμε να κερδίσουμε"

Για τη συνέχεια του ομίλου : "Δουλεύουμε για να κερδίζουμε όλα τα ματς και να περάσουμε στον επόμενο γύρο, ως πρώτοι. Δεν μπορώ να σκεφτώ με διαφορετικό τρόπο".

Για τις μεταγραφικές επιλογές : "Προσπαθούμε φέτος, σε αντίθεση με το παρελθόν, να ποντάρουμε περισσότερο σε νέους παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ένα διάστημα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα".

Για το ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ τον δυσκόλεψαν : "Το κύριο χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚ, είναι πως είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, έχει πολύ καλή άμυνα και πολλή ενέργεια σαν ομάδα, και φυσικά έχει και τον κόσμο της, που της δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ξεχώρισα τους παίκτες, που παίζουν στην επίθεση".

Διαβάστε ακόμη...