Ήρθε… κουτί στον ΠΑΟΚ!

Από sport-fm.gr: Λόγους για να χαμογελάσουν στον ΠΑΟΚ έδωσε η Καραμπάγκ! Οι Αζέροι, με γκολάρα του Σαντίκοφ στο τέλος, ήρθαν ισόπαλοι με τη Λίμπερετς (2-2), αποτέλεσμα που δεν «χάλασε» καθόλου τον «δικέφαλο του βορρά»
Πηγή: sport-fm.gr
Ήρθε… κουτί στον ΠΑΟΚ!

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία στο φετινό Europa League, ανάμεσα στην Καραμπάγκ και τη Σλόβαν Λίμπερετς (για τον όμιλο του «δικεφάλου»), Αζέροι και Τσέχοι ήρθαν ισόπαλοι 2-2, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα: Ρεκόρ, γκολ από πρώην παίκτη της ΑΕΚ, γκολάρα στα... χασομέρια και επανεμφάνιση του -αγνώριστου- Μίλαν Μπάρος!

Οι φιλοξενούμενοι, λοιπόν, ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, μόλις στα 9 δευτερόλεπτα του αγώνα, με τον Γιαν Σικόρα να πετυχαίνει, όχι απλά το πρώτο γκολ της φετινής διοργάνωσης, αλλά και το γρηγορότερο στην ιστορία του θεσμού!

Πολύ γρήγορα, ωστόσο, ο Μίτσελ, που είχε περάσει το 2011 από τη χώρα μας και την ΑΕΚ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα με άπιαστη κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο κοντοκουρεμένος και με μούσι, Μίλαν Μπάρος, στα 34 του πια, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην τσέχικη ομάδα, για να χαρίσει, έστω, τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους ο Σαντίκοφ, με εκπληκτικό βολ πλανε, στο 94'!

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου:

Σλόβαν Λίμπερετς 1
Καραμπάγκ 1
ΠΑΟΚ 0*
Φιορεντίνα 0*

*ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα παίζουν μεταξύ τους στις 22:05.

Διαβάστε ακόμη...