Επαφές Σαββίδη-Μίχελ

Από inpaok.com: Συνεργασία αρκετής ώρας είχαν το βράδυ της Τετάρτης Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace».
Πηγή: inpaok.com
Επαφές Σαββίδη-Μίχελ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο (λόγω αυτής της συνάντησης ο Μίχελ δεν κατάφερε να παραβρεθεί στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε η ΠΑΕ στην διοίκηση της Φιορεντίνα) και συζήτησαν αρκετά θέματα που έχουν σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στην προηγούμενη επίσκεψη του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρξαν (λόγω των υποχρεώσεων του Ιβάν Σαββίδη στα εγκαίνια της ΔΕΘ και όχι μόνο) περιθώρια για αναλυτικές συζητήσεις γύρω από την ομάδα, κάτι που είχαν την ευκαιρία να κάνουν το βράδυ της Τετάρτης.

Η ανανέωση του συμβολαίου με τον Γιώργο Τζαβέλλα, η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα πριμ επίτευξης στόχων (που δεν έχουν καθοριστεί παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκε μια τέτοια αίσθηση), και άλλα παρόμοια ζητήματα απασχόλησαν πρόεδρο και μεγαλομέτοχο σε μια προσπάθεια να λάβουν αποφάσεις που θα ανακοινωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...