«Οι φίλαθλοί μας δε χρειάζεται να ανησυχούν!»

Από metrosport.gr: Καθησυχαστικός απέναντι στους φιλάθλους του φάνηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Μάριο Κονίνι
Πηγή: metrosport.gr
«Οι φίλαθλοί μας δε χρειάζεται να ανησυχούν!»

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Φιορεντίνα για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Μάριο Κονίνι, μίλησε στον ιταλικό Τύπο κατά την αναχώρηση της ομάδας και καθησύχασε τους φιλάθλους της, λέγοντας πως η Φιορεντίνα θα είναι ανταγωνιστική και πως οι παίκτες του είναι καλά προετοιμασμένοι για τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ.

«Θέλουμε να αγωνιστούμε στο Γιουρόπα Λιγκ, σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας», σχολίασε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας σχετικά με τους στόχους της Φιορεντίνα και συνέχισε:

«Eίδαμε την προηγούμενη σεζόν, ότι κάθε ματς είναι δύσκολο και πάντα θα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στα ματς. Είδα τους παίκτες μας και είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Οι φίλαθλοι μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική», αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα της ομάδας του με τον «Δικέφαλο».

Διαβάστε ακόμη...