Οι θλάσεις εξαφανίστηκαν!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη δίνει έναν σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα και για άλλη μία φορά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.
Πηγή: inpaok.com
Οι θλάσεις εξαφανίστηκαν!

Ο Δικέφαλος που πέρσι ταλαιπωρήθηκε όσο καμία άλλη ομάδα από τις θλάσεις φέτος τις εξαφάνισε! Απίστευτο; Όχι! Όλα έχουν την εξήγηση τους. Το σίγουρο είναι πως επιβεβαιώθηκε το INPAOK όπου από την πρώτη στιγμή τόνιζε ότι η αιτία των τραυματισμών δεν ήταν το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας.

Το μεγάλο πρόβλημα του Δικεφάλου πέρσι ήταν κυρίως η κάκιστη διαχείριση του υλικού. Το πρόβλημα της διαχείρισης βαραίνει τον πρώην προπονητή Ίγκορ Τούντορ . Ευθύνη είχε και για την κακή επικοινωνία που είχε ο Κροάτης και οι βοηθοί του με τον πρώην γυμναστή Πάολο Αρτίκο. Ρόλο έπαιξε φυσικά και η προετοιμασία εξπρές. Όπως και οι μικρές σε μέρες διακοπές των παικτών.

Οι θλάσεις πέρσι σαν σήμερα!

Την προηγούμενη σεζόν ο Δικέφαλος είχε 39 θλάσεις! Επίσης σαν σήμερα ο ΠΑΟΚ μετρούσε ήδη τον πέμπτο μυϊκό τραυματισμό του!

Στις 22 Ιουλίου: Ο Χάρης Χαρίσης έπαθε θλάση β' βαθμού και έχασε σχεδόν όλη την προετοιμασία. Την ίδια περίοδο, ο Κρίστιαν Νομπόα είχε έντονες μυϊκές ενοχλήσεις στην γάμπα και έμεινε εκτός προπονήσεων.

Στις 20 Αυγούστου: Ο Δημήτρης Πέλκας αποχωρεί με θλάση στους ισχιοκνημιαίους.

Στις 23 Αυγούστου: Ο Γκόικο Τσίμιροτ παθαίνει θλάση β βαθμού στους προσαγωγούς μετά από 24 λεπτά στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Στις 13 Σεπτεμβρίου: Ο Μάριν Λέοβατς παθαίνει θλάση β' βαθμούς στον αριστερό του δικέφαλο. Όλα αυτά λίγο πριν από την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Φέτος; Τόσο ο προπονητής Βλάνταν Ίβιτς όσο και ο γυμναστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Δανιηλίδης γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να αποφύγουν του μυϊκούς τραυματισμούς. Ωστόσο στόχος τους είναι οι μυϊκοί τραυματισμοί να είναι αρκετά κάτω από 20. Φυσικά σε καμία περίπτωση 39 όπως πέρσι! Ως τώρα φαίνεται πως το πρόγραμμα που έχουν καταστρώσει πάει κατ΄ ευχήν. Βοήθεια τους και ο νέος γυμναστής αποκατάστασης όπως και η ενίσχυση της ομάδας των φυσιοθεραπευτών. Κύριος λόγος όμως της εξαφάνισης των θλάσεων; Παραμένει να είναι η καλή προετοιμασία και η σωστή διαχείριση του υλικού.

Διαβάστε ακόμη...