«Δεν θέλουμε να πάμε στην ΕΠΟ για τα δικά μας θέλω» (vid)

Από sdna.gr: «Δεν θέλουμε να πάμε στην ΕΠΟ για τα δικά μας θέλω. Αγαπάμε πραγματικά το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να υποφέρει», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν θέλουμε να πάμε στην ΕΠΟ για τα δικά μας θέλω» (vid)

Ο Βαγγέλης Γραμμένος έδωσε το παρόν στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θεσσαλίας που έγινε χθες στο «Volos Palace» και αφού ανέβηκε στο βήμα μετά την πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΣΘ, Περικλή Λασκαράκη, μίλησε για τους στόχους τους εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ.

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το πιο αγνό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και πρέπει να αντέξει σε πείσμα όλων», είπε αρχικά ο Γραμμένος και και πρόσθεσε: «Θέλω να διαβεβαιώσω ότι εμείς δε θέλουμε να πάμε στην ΕΠΟ για τα δικά μας θέλω, δε θέλουμε να πάμε για τη νομή της εξουσίας. Αγαπάμε πραγματικά το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να υποφέρει και να μην μπορεί να αναπνεύσει. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η επόμενη μέρα θα είναι μία άλλη μέρα με κατεύθυνση προς το καλύτερο. Εμείς θα είμαστε δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί απ' αυτό βγήκαμε κι αυτό υπηρετούμε».

Διαβάστε ακόμη...