Αποθέωση για Κορακάκη-Η υπόσχεση του Σαββίδη (vid)

Από thessports.gr: Η Άννα Κορακάκη, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, στο περιθώριο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.
Πηγή: thessports.gr
Αποθέωση για Κορακάκη-Η υπόσχεση του Σαββίδη (vid)

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τιμητική πλακέτα στην χρυσή Ολυμπιονίκη μας, που ως γνωστό είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ενώ την Κορακάκη τίμησε και η ομάδα του Αγρινίου, μέσω του Μάκη Μπελεβώνη (της έδωσε φανέλα με το όνομά της).

Ο Ιβάν Σαββίδης, μίλησε περί τούτων στη NOVA, τονίζοντας: «Είμαστε ευτυχισμένοι που η Άννα ανέδειξε τον εαυτό της δυνατά σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και είμαστε διπλά ευτυχισμένοι γιατί αυτό το κορίτσι είναι από τη Θεσσαλονικη και φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Τις είπα ότι μας έχει εξυψώσει κι ότι από δω και πέρα δεν θα έχει άλλα προβλήματα. Θα τα λύσουμε όλα αυτά».

Από την πλευρά της η Κορακάκη, τόνισε: «Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι' αυτή τη βράβευση που έγινε στο γήπεδο της ομάδας μας. Είμαι χαρούμενη, που βρίσκομαι σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ και τον Παναιτωλικό κι εύχομαι καλή πορεία».

Διαβάστε ακόμη...