«Και στα 100 χρόνια εδώ»

Από sentragoal.gr: Γεμάτοι από έντονα συναισθήματα επιστρέφουν στην Αμερική Κλιφ Λέβινγκστον και Κένεθ Μπάρλοου, που γνώρισαν την αποθέωση στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sentragoal.gr
«Και στα 100 χρόνια εδώ»

Οι δυο Αμερικανοί βετεράνοι καλαθοσφαιριστές έδωσαν μέσω του «Goal» και μια υπόσχεση. «Εισπράξαμε, και πιστεύω ότι σε αυτό θα συμφωνήσει κι ο Κλιφ, πολλή αγάπη από τον κόσμο. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ θα φροντίσω να είμαι σίγουρα εδώ και για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ. Ετσι αισθάνομαι» μας είπε ο Μπάρλοου.

«Είδαμε πολύ κόσμο, παλιούς φίλους, συμπαίκτες, τον φροντιστή μας. Αυτήν τη φορά είχα την ευκαιρία να δω ξανά μετά από πολλά χρόνια και τον Ντούσαν Ιβκοβιτς. Είχαμε τα θέματά μας τότε, αλλά υπάρχει σεβασμός. Πέτυχε πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ξέρω καλά πως είναι θρύλος» συμπληρώνει ο Κλιφ Λέβιγκστον, που έχει τέσσερα παιδιά, δυο αγόρια και δυο κορίτσια. Η μια του κόρη παίζει επαγγελματικά μπάσκετ κι αυτήν την περίοδο έχει υπογράψει συμβόλαιο στην ισπανική Μαγιόρκα. «Τα χρόνια πέρασαν, είμαι ήδη παππούς, έχω ένα όμορφο εγγονάκι. Οι αναμνήσεις σαν κι αυτές που ζήσαμε εδώ στη Θεσσαλονίκη μένουν. Επαγγελματικά ασχολούμαι με καμπς. Φέρνω παιδιά από την Τουρκία, την Κίνα, την Ιταλία, την Αφρική, τα οποία μένουν και παίζουν μπάσκετ για διάστημα 2 εβδομάδων στην Ινδιανάπολη. Θέλω να φέρω παιδιά κι από Ελλάδα και για αυτό το θέμα είχα και μια συζήτηση με τον Νίκο Μπουντούρη, ο οποίος ξέρω πως κάνει πολύ καλή δουλειά στην Αθήνα με παιδιά νεαρών ηλικιών» καταλήγει ο Λέβιγκστον.

«Θυμηθήκαμε τα παλιά αυτές τις μέρες. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ, την πρόκρισή μας στον ευρωπαϊκό τελικό, το πάθος του κόσμου. Χάρηκα πολύ που είδα τον Σάκοτα, τον Ιβκοβιτς. Σπουδαίοι προπονητές. Για τον κόσμο τι να πω; Μας δείχνει πάντα σεβασμό και αγάπη» λέει ο Μπάρλοου, που προγραμματίζει ένα ακόμη ταξίδι για την Ελλάδα: «Θα ξανάρθω μάλλον πάλι τον Ιανουάριο. Ο γιος μου, όπως ίσως θα ξέρετε, έκλεισε στα Τρίκαλα. Νομίζω πως μπορεί στο μέλλον να παίξει και σε πιο υψηλό επίπεδο, πρέπει όμως να δείξει σημάδια βελτίωσης .Ο μεγάλος μου ο γιος είναι 27 ετών, έπαιξε κι αυτός μπάσκετ στο κολέγιο της Ιντιάνα, όμως στη συνέχεια σταμάτησε το μπάσκετ».

Διαβάστε ακόμη...