"Ο κόσμος, η μεγάλη μας δύναμη"

Από acpaok.gr: Ο Άλκης Ησαϊάδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και Υπεύθυνος Επικοινωνίας-ΜΜΕ του Α.Σ. ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, Arena fm, και μεταξύ άλλων τόνισε: «Αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερη αφού είναι τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
Πηγή: acpaok.gr
"Ο κόσμος, η μεγάλη μας δύναμη"

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Γι' αυτούς που ευεργετούν το σωματείο η δικαίωση έρχεται. Τιμήσαμε τους αδερφούς Δεδέογλου χθες.Τουλάχιστον και εν ζωή τον Θανάση Δεδέογλου στα 84 χρόνια του συλλόγου. Πρέπει όλοι αυτοί να παραμένουν δακτυλοδεικτούμενοι και οι προηγούμενοι με την Τούμπα αλλά και αυτοί με το Παλατάκι. Είμαστε υποχρεωμένοι αυτά να τα διατηρήσουμε εις το διηνεκές.

Ο Α.Σ. καταφέρνει να διατηρεί τόσα πολλά τμήματα. Ξαναβγάλαμε αυτό το διαρκείας το γενικό διαρκείας των 30 ευρώ που πλην μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου είναι για όλα τα τμήματα. Ζητούμε τη βοήθεια όλων και ο κόσμος είναι πολύ μεγάλη δύναμη. Και αυτά τα τμήματα κάνουν πρωταθλητισμό και δημιουργούν νέους ΠΑΟΚτσήδες.

Οι πόρτες του ερασιτέχνη είναι ανοιχτές και θέλουμε να έρχονται να ασχολούνται με το κάθε άθλημα.

Είμαστε στη δεύτερη εβδομάδα με το γενικό εισιτήριο των 30 ευρώ στα γραφεία κάτω από τη θύρα 7, αλλά με τη προσέλευση στο Παλατάκι ή τους αγώνες γενικά που θα έχουμε στα δυο ιδιόκτητα γήπεδα μας θα μας βοηθήσουν όλοι.

Εκτός των τριών επαγγελματικών τμημάτων (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ) βλέπει με αυτό το γενικό διαρκείας χάντμπολ, πόλο, όλα τα γυναικεία τμήματά μας και όλα τα αθλήματα".

πηγή: arenafm.gr

Διαβάστε ακόμη...