«Περιμένουμε τον Ιβάν στο μπάσκετ»

Από arenafm.gr: Ο Χρήστος Καραμπέρης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Περιμένουμε τον Ιβάν στο μπάσκετ»

«Δεν ξεχνάμε ανθρώπους που έχουν ευεργετήσει το σωματείο. Γι' αυτό κάναμε αυτή τη σεμνή τελετή για τους αδερφούς Δεδέογλου για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και τι έκαναν για τον ΠΑΟΚ.

Η οικογένεια Δεδέογλου, ειδικά οι δυο γιοι του Θανάση ήταν κοντά μας για να γίνει το μνημείο όσο το δυνατόν καλύτερο. 10 στρέμματα έδωσε ο Γιάννης και 4 στρέμματα ο Θανάσης και έλειπαν κάποια στρέμμα και να μην ξεχνάμε τον Νίκο Βεζυρτζή που έβαλε από την τσέπη του και πήρε τα υπόλοιπα.

Όλοι λέμε λοιπόν ότι ο Βεζυρτζής είναι ο πρόεδρος των προέδρων. Όποτε μιλάω μαζί του κομπιάζω που τον αισθάνομαι σαν έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες.

Κάποια στιγμή θα τιμηθεί και αυτός όπως του αξίζει. Ήταν παρόντες όλοι οι παλαιοί παράγοντες που έφτιαξαν τη μεγάλη ομάδα και αγωνιστικά και διοικητικά.

Ήρθε και ο Τάκης Πανελούδης που συγκινήθηκε που πρόσφερε όχι μόνο με μυαλό αλλά και με χρήματα.

Ελπίζουμε η ομάδα να έχει τον δικό της κόσμο να αγαπήσουν την ομάδα όπως την αγαπήσαμε εμείς.

Το μνημείο έφερε κοντά πολλούς ανθρώπους παλιούς και νέους.

Ελπίζουμε κάθε μέρα και θέλουμε να μπει ο Ιβάν Σαββίδης, μέχρι να γίνει αυτό, προσπαθούμε το σωματείο να είναι κοντά σουν κόσμο, να δείχνει ότι υπάρχει, ότι είναι εδώ.

Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, θα είναι μια καταπληκτική μέρα για τον κόσμο, θα έχει διάφορες εκπλήξεις.

Περιμένουμε κατά 99% τον Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο.»

Διαβάστε ακόμη...