«Δεν παιζόταν ο Μαραντόνα…»

Από arenafm.gr: Σαν σήμερα (7-9-1988) η Νάπολι κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στο «Σάν Πάολο» και ο τότε γκολκίπερ του «δικεφάλου», Γιάννης Γκιτζιούδης μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την ιστορική μονομαχία με την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα.
Πηγή: arenafm.gr
«Δεν παιζόταν ο Μαραντόνα…»

Όσα είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης στον ArenaFM 89.4:

«Εντάξει το πέναλτι εκείνο θα μπορούσε και να μην δοθεί αλλά όταν γίνεται υπέρ εκείνης της Νάπολι, καταλαβαίνεται... Ο Μαραντόνα ήταν το κάτι άλλο, δεν μπορούσες να τον μελετήσεις. Και πρίν το πέναλτι κέρδιζαν κάτι φάουλ αυτοί και βάζαμε επτά άτομα πάνω στο τοίχος. Τότε ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, δεν παιζόταν

Εκείνη την μέρα πάντως γινόταν χαμός στην Τούμπα, δεν έπεφτε καρφίτσα, από το μεσημέρι το γήπεδο ήταν κατάμεστο, πραγματικά τρομερές εικόνες»

Τελικά ποιος μάρκαρε τον Μαραντόνα;

«Άμα θυμάμαι καλά τον μάρκαρε ο Κώστας ο Λαγωνίδης και θα βοηθούσε και ο Σκαρτάδος. Θυμάμαι τον Μαυρέα, μου είχε πει, βλέπω τον Μαραντόνα με την μπάλα και θέλω να τον δώσω μια να του πάρω τα πόδια, αλλά κάθε φορά πηδούσε και δεν τον έβρισκα ποτέ...»

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό: «Δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα, ανεβασμένοι είμαστε, με καλό ηθικό και αναμένεται να έχει και πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο. Θα ξεκινήσει καλά η χρονιά».

Διαβάστε ακόμη...