Ερχεται ο Ιβάν Σαββίδης, πιθανή συνάντηση του με Τσίπρα

Από metrosport.gr: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος αλλά και πιθανόν να συναντηθεί και με τον Πρωθυπουργό.
Πηγή: metrosport.gr
Ερχεται ο Ιβάν Σαββίδης, πιθανή συνάντηση του με Τσίπρα

Η παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό θεωρείται δεδομένη, όμως σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι επιτελείς του Δικεφάλου, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον δύο ημέρες νωρίτερα.

Πιθανότατα από την Παρασκευή για να συζητήσει με τους επιτελείς του μία σειρά από θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ, αλλά και για να δώσει το παρών στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, εκεί όπου θα είναι παρών και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα χθεσινοβραδινές πληροφορίες της «Μ» ανέφεραν πως η έλευση του Σαββίδη, τον οποίο περιμένουν νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη οι στενοί του συνεργάτες, συνδέεται και με την προοπτική μίας συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η χθεσινή αναλυτική τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (την δημοσιεύουμε στο σημερινό ρεπορτάζ στην σελίδα 9) για τα τεκταινόμενα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την πάταξη της διαφθοράς, εκεί όπου οι επιτελείς του Δικεφάλου επισημαίνουν πως είναι απαραίτητη η προσωπική παρέμβαση του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο Σαββίδης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του, κάτι που είπε δημόσια και μετά το τέλος της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Και με αφορμή το καυτό θέμα της πάταξης της διαφθοράς στον χώρο του ποδοσφαίρου και τον καταμερισμό ευθυνών σε όλους όσους εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση, είναι απαραίτητη και η στάση που θα κρατήσει ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ο Σαββίδης έχει και άλλα θέματα προς συζήτηση στην ατζέντα του ενώ θέλει να δει και την ομάδα, αγωνιζόμενη, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και να προσθέσει τρείς βαθμούς στο ενεργητικό του

. Παράλληλα ο Σαββίδης θα ενημερωθεί και από τον Λούμπος Μίχελ, για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στο εξωτερικό και τις επαφές που έκανε για την ενίσχυση της ομάδας κυρίως από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη...