"Ευχαριστώ τις δυο αγαπημένες μου ομάδες..."

Από sport24.gr: Η Άννα Κορακάκη ευχαρίστησε μέσω instagram Δόξα, ΠΑΟΚ, τους οπαδούς των δύο ομάδων καθώς και τους ανθρώπους που τη βράβευσαν, ενώ εστίασε στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε
Πηγή: sport24.gr
"Ευχαριστώ τις δυο αγαπημένες μου ομάδες..."

Το δικό της "ευχαριστώ" μέσω instagram για όσα έζησε χθες στο φιλικό της Δόξας με τον ΠΑΟΚ στη Δράμα και τις βραβεύσεις που της έγιναν, έδωσε η Άννα Κορακάκη μέσω Instagram. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, αναφέρει στην ανάρτησή της:

"Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο αγαπημένων μου ομάδων, Δόξας Δράμας-ΠΑΟΚ. Η ομάδα της πόλης καταγωγής μου Δράμας και η ομάδα της γενέτειράς μου Θεσσαλονίκης, τίμησαν τον πρωταθλητή μας στα 110μ με εμπόδια, Κώστα Δουβαλίδη κι εμένα.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τις δύο ομάδες για τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα. Ήταν ένα απίστευτο κλίμα και χάρηκα πολύ που βρέθηκα ανάμεσα στους ασπρόμαυρους φιλάθλους! Ευχαριστώ επίσης για την απονομή πλακέτας από τον σύνδεσμο φιλάθλων ΠΑΟΚ Νεάπολης & εκείνη του Γ.Σ Δόξα Δράμας, καθώς και το δώρο φανέλα της Δόξας με το επίθετό μου και τον αριθμό 10. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για την τόσο θερμή του υποδοχή!"

Διαβάστε ακόμη...