«Να αλλάξουν οι πίνακες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Από sdna.gr: Την πεποίθησή του ότι θα πρέπει να αλλάξουν οι πίνακες διαιτησίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στη συνάντηση των ΠΑΕ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.
Πηγή: sdna.gr
«Να αλλάξουν οι πίνακες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα είπε στην «ΕΡΑ Σπορ»:

Για τη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή: «Θέλει να εξυγιάνει και να φτιάξει το ποδόσφαιρο ο Κοντονής, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Πρέπει να αλλάξουν οι πίνακες διαιτησίας. Δεν μπορούμε να πάμε να παίξουμε με διαιτητές που τίναξαν το πρωτάθλημα και το κύπελλο στον αέρα. Τι θα γίνει αν ξανάρθει ο Παππάς στην Τούμπα. Εάν δεν αλλάξουν οι πίνακες θα πρέπει κάποιοι διαιτητές να μην ορισθούν στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η FIFA ζήτησε να έρθει στην Ελλάδα και εμείς ζητήσαμε από την ΕΠΟ να την καλέσει άμεσα για το θέμα της διαιτησίας".

Για την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέπτεται ο κ. Ελευθεριάδης. Μακεδόνας ων να πάει κόντρα στον κ. Γραμμένο που είναι ένας έντιμος παράγοντας. Δικαίωμά του να βάζει υποψηφιότητα αλλά απορώ πώς θα κατέβει. Οι Ενώσεις θα κρίνουν ποιος είναι ο καταλληλότερος για να βγάλει το ποδόσφαιρο από το βούρκο».

Διαβάστε ακόμη...