Τι συμβαίνει με τον Μάμε Τιάμ

Από thessports.gr: Ο Μάμε Τιάμ ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, αφού ολοκλήρωσε και τις εξετάσεις, ιατρικές και εργομετρικές, και σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να είναι 100% να πέσει στα βαθιά.
Πηγή: thessports.gr
Τι συμβαίνει με τον Μάμε Τιάμ

Οι ιατρικές εξετάσεις του 23χρονου Σενεγαλέζου ήταν καλές (αν σκεφτεί κανείς ότι στο τέλος της προηγούμενης σεζόν είχε κάποιους τραυματισμούς στο Βέλγιο, που έχουν ξεπεραστεί), όπως και τα εργομετρικά του, τα οποία ήταν πολύ καλά για παίκτη, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς παιχνίδια στα πόδια του.

Οπως γράφει σήμερα η Livesport, o Τιάμ δεν έμεινε με... σταυρωμένα χέρια το καλοκαίρι, αλλά έκανε κανονικά προετοιμασία με την Β' ομάδα της Γιουβέντους. Αυτό, που του λείπει, φυσικά, είναι ο αγωνιστικός ρυθμός, έστω και μέσα από φιλικά παιχνίδια και σ΄ αυτή τη φάση, αυτό είναι το "πρόβλημα".

Το τελευταίο απόκτημα του ΠΑΟΚ είναι γενικώς σε καλή κατάσταση, στις πρώτες δύο προπονήσεις, που έκανε, έδειξε ότι έχει τα πολύ καλά στοιχεία, που έψαχνε ο ΠΑΟΚ σ΄ αυτόν, δείγματα της ποιότητάς του πρόλαβε να τα δώσει, και αν ήταν μεγάλη ανάγκη θα μπορούσε να παίξει και σε επίσημο παιχνίδι.. Ωστόσο στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να τον πιέσουν, αφού για την ώρα δεν υπάρχει ανάγκη.

Θα τον αφήσουν να ανέβει μέσα από τη διαδικασία των προπονήσεων, να βελτιώσει λίγο και τη φυσική του κατάσταση και θεωρούν ότι σε περίπου 15 μέρες θα είναι 100% έτοιμος να βγάλει παιχνίδι.

Σήμερα, ο Τιάμ θα πάει στη Δράμα με την Κ20 και ο στόχος είναι να πάρει λίγα αγωνιστικά λεπτά, ίσως και ένα ημίχρονο. Η παρουσία του 23χρονου επιθετικού θα είναι ένας πόλος έλξης για τους φίλους του ΠΑΟΚ στην ευρύτερη περιοχή, που θέλουν να πάρουν μια γεύση για το τελευταίο απόκτημα της ομάδας του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...