«Κόσκινο» στους ελεύθερους για την τελευταία κίνηση

Από metrosport.gr: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν τις λίστες που έχουν στα χέρια τους ψάχνοντας τον παίκτη που ενδεχομένως θα ολοκληρώσει την μεταγραφική ενίσχυση.
Πηγή: metrosport.gr
«Κόσκινο» στους ελεύθερους για την τελευταία κίνηση

Το περιθώριο μίας ακόμη μεταγραφής άφησε ανοιχτό με δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ιβιτς όπως αναφέραμε και στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» και το ενδεχόμενο αυτό συζητείται.

Είναι αλήθεια πως από το υπάρχον ρόστερ, στην μοναδική θέση που αναζητεί παίκτη ο Δικέφαλος, εφόσον βρει κάποιον σε πολύ καλή κατάσταση είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ουσιαστικά έχει αρχίσει το «κοσκίνισμα» των ελεύθερων επιθετικών από τις λίστες που έχουν στα χέρια τους οι επιτελείς του ΠΑΟΚ και από τους οποίους μπορεί να προκύψει ο παίκτης που ενδεχομένως θα ολοκληρώσει την μεταγραφική ενίσχυση. Δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει επιθετικό, αλλά η προσπάθεια γίνεται και αυτό αναφέρουν επίσημα και ανεπίσημα τα στελέχη της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και περιπτώσεις παικτών που έμειναν ελεύθεροι μέχρι και πριν λίγες ημέρες, πριν δηλαδή ολοκληρωθεί η «κανονική διάρκεια» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Η κάθε περίπτωση αξιολογείται προσεκτικά και λαμβάνονται υπόψιν όλες οι παράμετροι. Όπως για παράδειγμα, σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο κάθε υποψήφιος, εάν έχει κάνει βασικό στάδιο προετοιμασίας το καλοκαίρι, ποιο είναι το επίπεδο ετοιμότητας του, τι μπορεί να προσφέρει εφόσον αποφασιστεί να αποκτηθεί από την ομάδα.

Η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων παικτών, ολοκληρώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου και υπάρχει αυτό το χρονικό διάστημα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (το αργότερο) για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Οι πιθανότητες είναι μικρές, όμως από την στιγμή που επίσημα δηλώνουν στον ΠΑΟΚ πως αφήνουν ένα ανοιχτό παράθυρο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το παραμικρό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως ένας από τους παίκτες που κάνει «κλικ» είναι ο Δανός Νίκλας Μπέντνερ, όμως ασφαλώς δεν είναι ο μόνος. Το σημαντικό είναι πως εφόσον έρθει ένας καθαρόαιμος επιθετικός στην ομάδα, θα πρέπει να μπορέσει να μπει το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις της ομάδας και να απαιτηθεί το μικρότερο χρονικό διάστημα προσαρμογής για να προσφέρει στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Όλα είναι ανοιχτά για το θέμα του επιθετικού από την στιγμή που ο ίδιος ο ΠΑΟΚ κοσκινίζει τις περιπτώσεις που έχουν οι επιτελείς του, στην διάθεσή τους.

Διαβάστε ακόμη...