Για την ταμπακιέρα τσιμουδιά η ΕΠΟ!

Από sdna.gr: Ανακοίνωση με την οποία... πετάει την μπάλα στην εξέδρα εξέδωσε η ΕΠΟ θέλοντας να δικαιολογήσει την επική της γκάφα για τις εκλογές!
Πηγή: sdna.gr
Για την ταμπακιέρα τσιμουδιά η ΕΠΟ!

Το SDNA σας ενημέρωσε με αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι η παράταξη της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο, προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, διότι στην απόφασή της η ΕΠΟ να ορίσει εκλογές, δεν όρισε παράλληλα και «Εκλογική Επιτροπή», ως όφειλε και όπως προβλέπει ρητά το Καταστατικό της ομοσπονδίας!

Η ΕΠΟ αντέδρασε με επίσημη ανακοίνωση, αλλά για την ουσία δεν είπε τίποτα! Μηδέν! Καμιά αναφορά για την ταμπακιέρα, παρά μόνο η... μπάλα στην εξέδρα και αναφορές για το... Σύμπαν και τον Ήλιο!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή όσα δημοσιεύονται από ηλεκτρονικά ΜΜΕ περί προσφυγής Ενώσεων Μελών της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο για μη ορισμό εκλογικής επιτροπής ενόψει των αρχαιρεσιών της 1ης Οκτωβρίου, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα παρακάτω.

Όταν μετράς και ξαναμετράς και ξαναμαναμετράς τα κουκιά και δεν σου βγαίνουν ούτε αν ήταν... πληθωριστικά, τότε δεν αποκλείεται να προσφύγεις ενώπιον του Σύμπαντος γιατί οι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό τους ή ο ήλιος σε πείσμα όσων θέλεις εξακολουθεί να βγαίνει από την ανατολή. Το γαρ πολύ της θλίψεως...».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...