Αντονις το «κερασάκι» στην Βέροια

Από metrosport.gr: Ο 23χρονος Αυστραλός θα παίξει δανεικός στη Βέροια από τον ΠΑΟΚ, δίνοντας μία ακόμη επιλογή στην μεσαία γραμμή
Πηγή: metrosport.gr
Αντονις το «κερασάκι» στην Βέροια

Από εκεί που το ρόστερ ήταν άδειο, τώρα... σαν να μαζεύτηκαν πολλοί! Κι όμως, είναι μία πραγματικότητα αυτό για τη Βέροια, που στα μέσα του Ιούλη, είναι ζήτημα αν είχε πάνω από μία ντουζίνα επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να σταθούν στη Super League, όμως τώρα, μοιάζει να είναι από τις πιο γεμάτες ομάδες του πρωταθλήματος, με ποδοσφαιριστές που είναι μπαρουτοκαπνισμένοι στην κατηγορία ή και με παίκτες που θα έχουν τη μεγάλη τους ευκαιρία να δείξουν την αξία τους.

Σε αυτή την δεύτερη κατηγορία, ανήκει αναμφίβολα και ο Τέρι Άντονις. Ένας παίκτης που είχε συζητηθεί πριν από πολύ καιρό για τη Βέροια, όμως ο Αυστραλός, έμοιαζε επιφυλακτικός στην μεταγραφή του στη «βασίλισσα». Ο Άντονις, που ανήκει βεβαίως στον ΠΑΟΚ, όμως δεν υπολογιζόταν από τον Βλάνταν Ίβιτς, δεν βρήκε κάποια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τη Βέροια να εκμεταλλεύεται το γεγονός αυτό και να του... ανοίγει την πόρτα, με τη σύμφωνη γνώμη και του ΠΑΟΚ.

Ο Άντονις, που δεν είχε ούτε πέρυσι μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είχε δείξει βέβαια κάποια θετικά στοιχεία, ενώ στην Αυστραλία άπαντες έχουν να λένε τα καλύτερα για την αξία και την ποιότητα του. Η Βέροια, αναμφίβολα του δίνει την ευκαιρία να δείξει ότι πράγματι αξίζει και μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο, ενώ ο Αλέκος Βοσνιάδης, προσθέτει έναν ακόμη καλό παίκτη στη μεσαία του γραμμή.

Διαβάστε ακόμη...