Συνεργασία Κ.Α.Ε. και "Αθανάσιος Θεολογίδης"

Από paokbc.gr: Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ ανακοινώνει τη συνεργασία της με μία από τις μεγαλύτερες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρίες στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, την ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε., με έδρα την Καραολή & Δημητρίου 15 στη Θεσσαλονίκη, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως "ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ" της προσπάθειάς μας, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.
Πηγή: paokbc.gr
Συνεργασία Κ.Α.Ε. και "Αθανάσιος Θεολογίδης"

Σύντομη περιγραφή της ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Θεολογίδη το 1979 υπό την μορφή ατομικής επιχείρησης με αντικείμενο την αποκλειστική αντιπροσώπευση μεγάλων οίκων του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και την εμπορία των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά.

Σήμερα η Αθανάσιος Θεολογίδης Ι.Κ.Ε. αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση με πολυετή πείρα στον χώρο των ανταλλακτικών οχημάτων.

Ενδεικτικά, στο χώρο των λιπαντικών, η ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ολλανδικής MPM International Oil Company B.V., από τους κορυφαίους προμηθευτές λιπαντικών οχημάτων με υψηλή ποιότητα και πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει μέχρι και το 99% των αναγκών του παγκόσμιου στόλου αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, αγροτικών και σκαπτικών μηχανημάτων, μοτοποδηλάτων, σκαφών θάλασσας.

Επιπλέον, η εταιρία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Γερμανικών εταιριώνHeyner GmbH και ALCA Mobil GmbH κορυφαίων προμηθευτών υαλοκαθαριστήρων, παιδικών καθισμάτων ασφαλείας και αξεσουάρ αυτοκινήτων στην Παγκόσμια αγορά, με προϊόντα που ξεχωρίζουν για το ντιζάιν τους και την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Με πλήθος άλλων μεγάλων brand names η ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε. έχει σαν αποστολή να προμηθεύει την ελληνική αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτου με κορυφαία προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και τις ανταγωνιστικές τους τιμές.

Με όραμα να πρωτοτυπεί με τη γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων της και να αντιπροσωπεύει ό,τι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί στο χώρο των ανταλλακτικών, η εταιρία αναζητεί διαρκώς νέες συνεργασίες τόσο με εταιρίες του εξωτερικού με στόχο να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Διαβάστε ακόμη...