Εμπλοκή λόγω ρήτρας!

Από inpaok.com: Προσωρινή -σύμφωνα με τις ενδείξεις- εμπλοκή παρουσιάστηκε στις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Στεάουα Βουκουρεστίου για την παραχώρηση του Δημήτρη Χατζηισαία.
Πηγή: inpaok.com
Εμπλοκή λόγω ρήτρας!

Η Στεάουα δεν δέχεται το ύψος της ρήτρας για την αγορά του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι να υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όρισε το ποσό στα 1.500.000 ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας των Ρουμάνων, Τζίτζι Μπεκάλι, δεν συμφωνεί με το ύψος του ποσού, γεγονός που δημιούργησε εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο χρονικά περιθώρια υπάρχουν καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Ρουμανία ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε αναμένεται να επαναληφθούν οι συζητήσεις παρά την δήλωση του Μπεκάλι πριν από λίγο... «οι μεταγραφές για την Στεάουα τελείωσαν».

Προφανώς πρόκειται για μια ακόμα κίνηση τακτικής του Ρουμάνου παράγοντα που ακολούθησε την ίδια τακτική και την υπόθεση Βαρέλα.

Ο Χατζηισίας απέρριψε την πρόταση της Γκαζιάντεσπορ όπως επίσης και προτάσεις που είχε από Σκωτία και Βουλγαρία. Αν δεν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Στεάουα, θα παραμείνει στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...