Δικαίωση των σωματείων Χαλκιδικής

Από soccerplus.gr: Νέο στραπάτσο για την έκπτωτη Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ που αποτελούνταν έως τη χθεσινή παραίτησή τους από τους Γκιρτζίκη, Τοπολιάτη, Βούλγαρη και άλλους.
Πηγή: soccerplus.gr
Δικαίωση των σωματείων Χαλκιδικής

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ακύρωσε την απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και με την οποία επιβλήθηκε στα 52 σωματεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής η ποινή του αποκλεισμού από τους αγώνες του πρωταθλήματος Χαλκιδικής επειδή προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια ζητώντας να γίνει έκτακτη Γενικής Συνέλευση στην Ένωση τους.

Η απόφαση αποτελεί νέο χαστούκι στην ηγεσία της ΕΠΟ που με διάφορους τρόπους επέβαλλε κυρώσεις στα σωματεία με προφανή σκοπιμότητα να τα πιέσει για να σταματήσουν τις ενέργειες κατά της απομονωμένης πρώην διοίκησης του στενού συνεργάτη του Γκιρτζίκη και του συστήματος Αργύρη Βούλγαρη.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η ΕΙΜ/ΕΠΟ είχε αποφασίσει την απαγόρευση μεταγραφών στα σωματεία της Χαλκιδικής. Η απόφαση αυτή έπεσε στο αποτελούμενο από τακτικούς δικαστές διαιτητικό δικαστήριο. Σήμερα ήρθε να καταπέσει και η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ να τιμωρήσει τα σωματεία της Χαλκιδικής με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα για τον ίδιο λόγο, επειδή δηλαδή προσέφυγαν στην τακτική δικαιοσύνη.

Το γεγονός ότι τα όργανα της ΕΠΟ βγάζουν αποφάσεις κατά των σωματείων της Χαλκιδικής που στράφηκαν εναντία στη διοίκηση Βούλγαρη και οι αποφάσεις αυτές καταρρίπτονται από τους τακτικούς δικαστές δείχνει το μένος, την εμπάθεια και τη διάθεση ρεβανσισμού, αλλά και το ότι η ηγεσία της ΕΠΟ έχει μετατραπεί σε εργαλείο στήριξης της παράταξης που αναζητά νέο επικεφαλής μετά την επικείμενη παραίτηση του Γκιρτζίκη.

Διαβάστε ακόμη...