Γράφουν για ΠΑΟΚ και Ντούλιεβιτς! (vids)

Από thessports.gr: Ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο με άμεσα εμπλεκόμενο τον ΠΑΟΚ έρχεται από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την Βοσνία, όπου γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Χάρις Ντούλιεβιτς.
Πηγή: thessports.gr
Γράφουν για ΠΑΟΚ και Ντούλιεβιτς! (vids)

Πρόκειται για έναν 23χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στα... φτερά της επίθεσης και είναι ο αρχηγός της FK Σαράγεβο, ομάδα από την οποία απέκτησε ο ΠΑΟΚ και τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Βοσνίας για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει ενδιαφέρον τουλάχιστον πέντε ομάδες και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, την Μπεσίκτας, την Φενέρμπαχτσε, την Γιουνγκ Μπόις και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Ντούλιεβιτς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και σύμφωνα με το δημοσίευμα η Σαράγεβο αξιώνει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο Ντούλιεβιτς αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από την Ολίμπικα Σαράγεβο, ενώ με τη νυν ομάδα του έχει συνολικά 72 συμμετοχές και 10 γκολ.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Βοσνίας/Ερζογοβίνη, ενώ πλέον αγωνίζεται και στους... άνδρες. Για τον Ντούλιεβιτς υπήρξε ενδιαφέρον στην αρχή του καλοκαιριού και από την Γιουβέντους.

Διαβάστε ακόμη...