Αυτά ισχύουν για Μίκου

Από paok24.com: Σε μερικές ώρες η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της και ένα από τα ονόματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Μίκου της Ράγιο Βαγιεκάνο.
Πηγή: paok24.com
Αυτά ισχύουν για Μίκου

Το PAOK24 ήρθε σε επαφή με την ρεπόρτερ της Ράγιο στην AS, Maite Martin, η οποία τόνισε ότι η ομάδα της Μαδρίτης δεν θέλει να πουλήσει τον Βενεζουελάνο επιθετικό, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του. Αναλυτικά:

«Ο παίκτης θέλει να φύγει, αλλά η Ράγιο δεν θέλει να τον πουλήσει, επειδή έχει μόλις δύο επιθετικούς, τον Χάβι Γκέρα και τον Μανούτσο (έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό) και έτσι θα ήταν μεγάλη απώλεια αν έχανε ένα τόσο καλό παίκτη σαν τον Μίκου».

Για το ποσό που θα μπορούσε να τον πουλήσει η Ράγιο: «Στην ρήτρα του, η οποία ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια ευρώ».

Για τα πλεονεκτήματα, αλλά και τις αδυναμίες του ως παίκτης: «Είναι γρήγορος και έχει επαφή με τα δίχτυα. Είναι "killer", ένας πολύ καλός επιθετικός. Όσο για τις αδυναμίες του, είναι παίκτης που δεν μπαίνει σε «καλούπι», δεν θέλει κανόνες».

Για την μεταμόρφωση του από τον Γενάρη και μετά: «Από τότε που άρχισε να παίζει, πήρε αυτοπεποίθηση και άρχισε να σκοράρει. Όσο έπαιζε, βελτιωνόταν».

Για το αν μπορεί να παίξει σε άλλη θέση εκτός από αυτή του σέντερ φορ: «Ως δεύτερος επιθετικός, πίσω από τον "striker".

Διαβάστε ακόμη...