"Μύλος" με Μίκου

Από paok24.com: "Θολό" παραμένει το τοπίο στη Ράγιο Βαγιεκάνο αναφορικά με τον Μίκου...
Πηγή: paok24.com
"Μύλος" με Μίκου

Ο 31χρονος επιθετικός έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου, ωστόσο, το θέμα της αποδέσμευσής του από την Ράγιο Βαγιεκάνο -καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017- μόνο εύκολο δεν είναι καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου σε πρώτη φάση αξίωναν όλο το ποσό της ρήτρας κοντά στα έξι εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει ο Τύπος της Ισπανίας, η πρόταση που έφτασε από τον ΠΑΟΚ για την αγορά του Μίκου ήταν κοντά στο 1,5 εκ. που δεν έγινε όμως αποδεκτή. Η διάθεση των "ασπρόμαυρων" ήταν να ανέβουν κοντά στα 2 με 2,5εκατ. ευρώ, αξιολογώντας την περίπτωση και την ηλικία του Βενεζουελάνου φορ.

Στην Ισπανία υπάρχει η αίσθηση πως τα στελέχη της Ράγιο επικαλούνται την ρήτρα προκειμένου να φτάσουν οικονομικά το deal στα επίπεδα που θέλουν, εκμεταλλευόμενοι την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει και την ανάγκη του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε στο PAOK24ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, ενδεικτικό της κατάστασης ή ενδεχομένως της τακτικής που ακολουθούν στην υπόθεση Μίκου: "Υπάρχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να πουλήσει τον Μίκου...".

Διαβάστε ακόμη...