«Όλοι στο γήπεδο με την ΤΣΣΚΑ»

Από arenafm.gr: Ο Χρήστος Καραμπέρης ,μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την νέα επετειακή φανέλα, το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου έκανε κάλεσμα στον κόσμο, για να βρεθεί στο Παλατάκι.
Πηγή: arenafm.gr
«Όλοι στο γήπεδο με την ΤΣΣΚΑ»

Αναφέρθηκε επίσης στον νέο ΠΑΟΚ και τον Σούλη Μαρκόπουλο

Όσα είπε ο Χρήστος Καραμπέρης στον ArenaFM 89.4:

«Είναι όντως πάρα πολύ ωραία, ήταν μια δουλειά πολλών ανθρώπων και βγήκε προς τα έξω. η φανέλα είναι συλλεκτική θα φορεθεί μια φορά και μετά θα πάει στο μουσείο ,δίπλα στις άλλες τεράστιες φανέλες των μεγάλων παικτών που περάσανε από τον ΠΑΟΚ. Κάποιες θα διαθέσουν προς πώληση και μαζί με την φανέλα θα γίνει και μια πολύ ωραία γιορτή , θα τιμηθούν παράγοντες , παλιοί παίκτες και θα είναι μια πολύ όμορφη γιορτή.

Εκεί που πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία είναι το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στις 9 του Σεπτέμβρη. Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο να απολαύσει την ομάδα, αλλά φυσικά και την θρυλική ομάδα της ΤΣΣΚΑ, με προπονητή τον κ.Ιτούδη.

Θα παραβρεθούν πολλές μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Κολτεμπέλα, ο Μπάρλοου, ο Γιαννούλης , ο Ρεντζιάς, περιμένουμε τον Πέτζα Στογιάκοβιτς. Φυσικά μην ξεχνάμε τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον οποίο θεωρώ τον ηγέτη του συλλόγου αλλά και τον Νίκο τον Σταυρόπουλο.

Ένας μέρος των εισιτηρίων θα πάνε στα ΕΛΕΠΑΠ, στα παιδιά με αναπηρία».

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο: «Έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο για προπονητή. Έχω δει τόσους προπονητές στην ζωή μου αλλά τόσο τελειομανή άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Του έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τον νέο ΠΑΟΚ.

Φέτος νομίζω κάναμε ιδανική επιλογή για τους ξένους παίκτες και θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι ».

Για τις αλλαγές που θα έχει το «Παλατάκι»: «Έχουν γίνει πάρα πολλά έργα στο γήπεδο, όλο το καλοκαίρι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δουλεύανε ασταμάτητα, με μεράκι και αγάπη, κατάφεραν να φτάσουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Τα αποδυτήρια έχουν τελειώσει και το μουσείο σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο».

Διαβάστε ακόμη...