ΠΑΟΚ και μεταγραφές: Θα έχει… σασπένς

Από thessports.gr: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και ο ΠΑΟΚ παίζει πλέον ένα παιχνίδι με τον χρόνο για να κλείσει τον επιθετικό που ψάχνει.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ και μεταγραφές: Θα έχει… σασπένς

Παρά τα όσα έχουν ακουστει τις τελευταίες μέρες και ώρες (μεταξύ άλλων και φανταστικά σενάρια), η νούμερο 1 επιλογή του Λούμπος Μίχελ είναι ο 25χρονος σέντερ φορ της Χετάφε, Άλβαρο Βάσκεθ (τον έχει δει δια ζώσης αγωνιζόμενο τον Μάρτιο)

Είναι μια υπόθεση που ο Μίχελ την κυνηγάει καιρό, είχε όμως τις δυσκολίες της.

Η Χετάφε τον κοστολόγησε στα 3 εκατομμύρια ευρώ, κι ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται διατεθειμένος να φτάσει σ΄ αυτό το ποσό. Με την ομάδα του εκτιμάται ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά σ΄ αυτή τη φάση δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ του δίνει χρήματα που δεν πρόκειται να πάρει αλλού (γύρω στο εκατομμύριο), αυτός θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την Εσπανιόλ, από την οποια ξεκίνησε, αν και εκεί ξέρει ότι δεν θα είναι βασικός.

Ο Μίχελ το παλεύει σε διπλό ταμπλό, με ομάδα και παίκτη, και αύριο είναι η κρίσιμη μέρα. Κανείς δεν θα θέλει να το αφήσει για την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Ο τεχνικός διευθυντής της Χετάφε, Τόνι Μουνιόθ, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του είναι στις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Ως εναλλακτική επιλογή εμφανίζεται ο 31χρονος Βενεζουελάνος, Μίκου, που ανήκει στην Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Κρέσπο. Είναι πιο εύκολη περίπτωση, η Ράγιο δεν αξιώνει τα χρήματα που θέλει η Χετάφε για τον Βάσκεθ, και πιθανότατα ο ΠΑΟΚ θα πάει σ΄ αυτόν, αν κολλήσει του Βάσκεθ.

Το βράδυ προέκυψαν σενάρια για τον Σενεγαλέζο Μαμέ Τιάμ, που ανήκει στη Γιουβέντους και πέρσι έπαιξε δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ (27 συμμετοχές μμε 9 γκολ).

Για τον 23χρονο αριστερό επιθετικό, που φαίνεται να είναι μια ελκυστική περίπτωση, θα είναι έκπληξη αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, που τον θέλουν να έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης, αλλα γιατί είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις που άνθρωπος του ΠΑΟΚ διέψευσε,, όταν ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομά του.

Διαβάστε ακόμη...