Σούλης, πιο ορεξάτος από ποτέ!

Από inpaok.com: Την Τετάρτη (31/8) θα έχουν ολοκληρωθεί ακριβώς δύο εβδομάδες από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και το «χτίσιμο» του νέου Δικεφάλου προχωράει κανονικά και σε φουλ ρυθμούς.
Πηγή: inpaok.com
Σούλης, πιο ορεξάτος από ποτέ!

Εκτός των πολύ καλών εντυπώσεων που έχουν ήδη αφήσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΚΑΕ, αυτό που έχει εντυπωσιάσει άπαντες στην ομάδα, είναι η τρομερή διάθεση για δουλειά που δείχνει ιδιαίτερα φέτος ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος με την στάση του παρακινεί και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Το γεγονός, ότι ο Μαρκόπουλος (που θα διανύσει την όγδοη χρονιά του στον πάγκο του Δικεφάλου!) δουλεύει «σκληρά» από τόσο νωρίς δεν είναι αυτό που προκαλεί ιδαίτερη ενύπωση, άλλωστε αυτό κάνει ανελλιπώς στην μακρά του καριέρα. Όμως, όπως αναφέρε κι ο Τέλης Ζουρνατσίδης στην Συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είναι ότι η όρεξη που δείχνει φλετος ο έμπειρος κόουτς από την αρχή του καλοκαιριού είναι αξιοσημείωτη.

Πριν την έναρξη της προετοιμασίας ήδη και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» πραγματοποιούσε ο ίδιος στο «Παλατάκι» προπονήσεις στους έφηβους καλαθοσφαιριστές, κάτι πρωτόγνωρο για έναν τεχνικό τέτοιου βεληνεκούς.

Η όρεξη αυτή του Μαρκόπουλου ίσως να δείχνει και την προσμονή του για την έναρξη της νέας χρονιάς και την πίστη του στη φετινή ομάδα, αφού με τις μεταγραφικές κινήσεις να έχουν γίνει νωρίς και την ομάδα να δουλεύει σύσσωμη και απρόσκοπτη κατά την προετοιμασία, οι πιθανότητες για μια επιτυχημένη σεζόν είναι πολλές.

Διαβάστε ακόμη...